در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، دکتر حمید شاه آبادی، معاون صدای رسانه ملی ضمن تشکر از اعضای شورای سیاستگذاری هفتمین اجلاس جهانی صدا گفت: هفتمین اجلاس جهانی صدا با هدف گردآوری جدیدترین دستاوردهای علمی درباره رسانه رادیو در ایران و جهان و نیز تبادل نظر با پژوهشگران و صاحبنظران و تبادل تجربه برگزار می شود.
وی با اشاره به تعامل و همکاری با دانشگاه صدا و سیما تصریح کرد: این همکاری در راستای برگزاری کاملا علمی و پژوهشی هفتمین اجلاس جهانی صداست و چگونگی کاربردی شدن مقالات ارسال شده به این اجلاس نیز باید به نحو مطلوبی از طریق دبیرخانه ی اجلاس صدا بررسی شود. قطعاً یکی از مهمترین مسئله ها کیفیت و ارتقاء تولیدات برنامه های رادیویی است و خروجی این اجلاس نیز باید در اختیار برنامه سازان رادیو قرار گیرد.
شاه آبادی گفت: برگزاری جشنواره بین المللی رادیو و اجلاس جهانی صدا از اهمیت به سزایی برخوردار است ولی همزمان باید ارایه تجربیات و دانش ما نیز مورد توجه قرار گیرد چرا که بدنه، عقبه و تجربهای در صدای جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که قابل ارائه در سایر کشورها می باشد.
وی افزود: در راستای برگزاری هر چه بهتر و ارتقای کیفی ، پانزدهمین جشنواره رادیو و هفتمین اجلاس جهانی صدا در دو تاریخ متفاوت برگزار خواهد شد.
دبیر هفتمین اجلاس جهانی صدا درباره هفتمین اجلاس جهانی صدا ،اظهار داشت: صدای جمهوری اسلامی ایران با همکاری بخش رادیویی اتحادیه رادیو و تلویزیون های آسیا و اقیانوسیه(ABU)، دانشگاه صدا و سیما و نیز مشارکت محققان دیگر دانشگاه های کشور این اجلاس را به صورت علمی- پژوهشی همزمان با هفته پژوهش در آذرماه سال ۱۳۹۹ برگزار خواهندکرد.
نقش رادیو در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
دکتر اخگری دبیر هفتمین اجلاس جهانی صدا تصریح کرد: هفتمین اجلاس جهانی صدا، سه محور اصلی محتوایی، برنامهسازی و آیندهپژوهی را مورد مطالعه قرار میدهد. در محور محتوا به نقش رسانه رادیو در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی میپردازد.در محور برنامه سازی، قالب های نوین برنامه سازی را در پیوند با رسانههای نو مورد تحقیق قرار میدهد و در محور آینده پژوهی درباره وضعیت حال و آینده این رسانه گرم و چشم انداز آینده آن به پژوهش می پردازد.
دکتر محمد اخگری، دکتر حسن خجسته عضو هیئت علمی دانشگاه و معاون اسبق صدا، دکتر مریم جلالی از مدیران ارشد و پیشکسوت سازمان صدا و سیما، دکتر ویدا همراز عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، دکتر عبدالکریم خیامی از مدیران ارشد و پیشکسوت سازمان صدا و سیما، دکتر محمد جعفر محمدزاده مدیر رادیو ایران دکتر مجتبی ایزدی مدیر رادیو قرآن، شاهید مظفری مدیرکل برنامهریزی و اطلاعات رادیو، محمدرضا خطیبیان مدیر کل رادیوهای اروپا و آمریکای برون مرزی، دکتر سید محمد رضا صالحی مدیر کل طرح و برنامه معاونت صدا، عباس ناصری طاهری رییس امور بین الملل سازمان صدا و سیما، وحید کمالی مدیر کل صدای استانهای معاونت صدا، رضایی نماینده ی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، دکتر طهماسبی معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما ، حامد فاتحی، مدیر روابط عمومی معاونت صدا و غلامرضا باعزت در این جلسه حضور داشتند.
یادآور می شود چهارم اردیبهشت ماه ۱۳۹9اعلام فراخوان هفتمین اجلاس جهانی صدا ، چهارم اردیبهشت تا چهارم شهریورماه ۹۹ زمان دریافت چکیده مقالات، چهارم شهریور تا چهارم آبان ماه ۹۹ زمان دریافت اصل مقالات و چهارم آبان ماه تا چهارم آذرماه 99 داوری مقالات و بیست و پنجم و بیست و ششم آذر ماه ۹۹ نیز برگزاری اجلاس جهانی صدا، خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد