ویروس کرونا با کودکان چه می‎کند؟

این روزها در شرایطی که ویروس کرونا در تعداد زیادی از کشورهای جهان از جمله ایران شیوع پیدا کرده بسیار شنیده ایم که کودکان نسبت به بزرگسالان در برابر این ویروس خطرناک مصون تر هستند. آیا چنین چیزی واقعیت دارد؟
این روزها در شرایطی که ویروس کرونا در تعداد زیادی از کشورهای جهان از جمله ایران شیوع پیدا کرده بسیار شنیده ایم که کودکان نسبت به بزرگسالان در برابر این ویروس خطرناک مصون تر هستند. آیا چنین چیزی واقعیت دارد؟
کد خبر: ۱۲۶۱۹۶۱

به گزارشجام جم آنلاینبه نقل از cdc(مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری)، آیا به صرف اینکه گفته می شود ویروس کرونا کودکان را نمی کشد باید بی توجه از کنار این موضوع که این ویروس کودکان را هم تهدید می کند گذشت؟

البته هیچ شاهدی مبنی بر این وجود ندارد که کودکان بیشتر از بزرگسالان مستعد پذیرش ویروس کرونا در مقایسه با عموم جمعیت هستند. در حقیقت بیشتر موارد تایید شده مبتلایان به کوید19 و یا همان ویروس کرونا که از چین گزارش شده بیشتر در بزرگسالان رخ داده است. البته آلوده شدن کودکان –حتی کودکان بسیار خردسال- به ویروس کرونا اتفاقی است که افتاده و نمی توان موارد مربوط به آن را کتمان کرد.

از اطلاعات محدودی که در رابطه با سندرم تنفسی حاد شدید (سارس) و سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS-CoV) در دست است واضح به نظر می رسد که آلوده شدن کودکان به این ویروس ها نسبتا غیر معمول است و کمتر به آن مبتلا می شوند.

در ابتدا سرایت شخص به شخص ویروس کرونا بیشتر بین افرادی رخ داد که مسافری از استان هوبی چین داشتند.

این ویروس در حال حاضر در در ایالات متحده هم شیوع پیدا کرده هر چند خطر آن برای عموم مردم کم تلقی می شود.

کودکان برای جلوگیری از عفونت باید از جمله اقدامات پیشگیرانه معمول را انجام دهند ، از جمله تمیز کردن دست ها با استفاده از صابون و آب یا ضدعفونی کننده الکلی و جلوگیری از مواجهه با بیمار.

 

نوع مراقبت های کلینیکی از بیمار

گزارش ها حاکی از آن است کودکانی که به کوید19 (ویروس کرونا) مبتلا می شوند علائم خفیفی مثل سرماخوردگی، تب، آبریزش بینی و سرفه دارند. در واقع علائمی که در کودکان مبتلا به کرونا دیده می شود در بزرگسالان نیز یکسان است.

ناراحتی های گوارشی نظیر اسهال و استفراغ نیز به عنوان دیگر علائم موجود در میان کودکان مبتلا به کوید19 گزارش شده است.

به هر حال گزارش های مختلف از وضعیت کودکان مبتلا به ویروس کرونا حاکی از آن است که این دسته از مبتلایان علائم میانه را از خود نشان می دهند و به مراتب شدید نمی رسند. علائم مربوط به مراتب شدیدتر به ندرت گزارش شده است.

سوال دیگری که پیش می آید این است آیا کودکان در معرض خطر ابتلا به بیماری شدید ، عوارض و مرگ و میر ناشی از عفونت قرار دارند؟

تا این لحظه به ندرت کودکان مبتلا به ویروس کرونا به مراتب شدیدتر از این بیماری رسیده اند و در واقع ثبت موردی که نشان دهد کودکی به شدت به ویروس کرونا مبتلا شده و علائم شدیدی از خود نشان می دهد غیرمعمول بوده است.

به هر حال با توجه به در نظر گرفتن سایر بیماری های تنفسی، جمعیتمشخصی از کودکان در خطر آلودگی شدید به این ویروس قرار دارند همانند کودکانی با شرایط نامطلوب بهداشتی.

سوال مهم دیگر این است که آیا کودکان مبتلا به کرونا نسبت به بزرگسالان زودتر بهبود پیدا می کنند؟

در حال حاضر هیچ داروی ضد ویروسی توصیه شده یا دارای مجوز توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای COVID-19 وجود ندارد. مدیریت کلینیکی شامل اجرای سریع اقدامات پیشگیری و کنترل عفونت در مراکز درمانی و مدیریت حمایتی است.

مبتلا شدن یا نشدن یک کودک خردسال کاملا بستگی به نوع مراقبت های والدین او دارد. والدین باید دست های کودک خود را با آب و صابون بشویند و استفاده از ضدعفونی کننده دست را به او یاد بدهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها