معاون وزیر راه و شهرسازی؛

جریمه در انتظار رانندگانی که عوارض الکترونیک را پرداخت نمی کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: رانندگانی که عوارض الکترونیک را پرداخت نکنند، ظرف ۷۲ ساعت جریمه خواهند شد.
کد خبر: ۱۲۷۷۴۹۳

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خیرالله خادمی در جمع خبرنگاران در خصوص تکلیف رانندگانی که عوارض الکترونیکی را پرداخت نمی‌کنند، گفت: براساس تفاهمنامه بین وزارت راه و شهرسازی و پلیس راه، رانندگانی که اقدام به پرداخت عوارض الکترونیکی به ویژه در آزادراه‌های تهران - شمال و همت - کرج نمی‌کنند، جریمه خواهند شد.

این مقام مسئول گفت: متاسفانه در ۶ ماهه گذشته استقبال مردم در پرداخت عوارض الکترونیکی بسیار کم بود همین موضوع باعث نگرانی سرمایه‌گذاران به ویژه در آزادراه تهران - شمال و همت - کرج شده بود به طوری که آنها اقدام به گرفتن عوارض به صورت نقدی و دستی کرده بودند.

رانندگان اهتمام زیادی برای پرداخت الکترونیکی عوارض نداشتند

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: علی رغم گذشت ۶ ماه از سرمایه گذاری هنوز بازگشت سرمایه چندان قابل توجه نبوده و با وجود آن که پیامک به رانندگان از طرف شرکت سرمایه گذاری ارسال می‌شد اما اهتمام زیادی برای پرداخت آنها وجود نداشت.

خادمی یاد آور شد: بر اساس تفاهم نامه با پلیس راه هم اکنون پیامک از طرف پلیس به رانندگان ارسال می شود و آمارهای اولیه نشان می‌دهد که استقبال مردم از این موضوع بسیار خوب بوده است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اظهار کرد: الکترونیک کردن عوارض علاوه بر آنکه باعث کاهش شیوع ویروس کرونا می‌شود، نقش بسیار موثری در کاهش ترافیک های چند کیلومتری و همچنین کاهش مصرف سوخت و در حوزه ملی باعث حفظ محیط زیست می شود.

خادمی تصریح کرد: این پیامک از طرف پلیس را به عنوان هشدار تلقی می شود و پیش از این مردم اقدام به پرداخت عوارض نمی‌کردند اما هم اکنون اطمینان مردم در پرداخت عوارض بیشتر شده و به نوعی هشدار هم برای مسافران و مالکان محسوب می‌شود چرا که عدم پرداخت عوارض باعث جریمه آنها می‌شود .

خادمی افزود: این رانندگان ۷۲ ساعت فرصت دارند که از طریق اپلیکیشن ها اقدام به پرداخت عوارض کنند

وی بیان کرد: الکترونیکی کردن عوارض علاوه بر آنکه باعث کاهش شیوع ویروس کرونا می‌شود نقش بسیار موثری در کاهش ترافیک‌های چند کیلومتری و همچنین کاهش مصرف سوخت دارد و در حوزه ملی هم باعث تلف شدن کمتر وقت مردم و حفظ محیط زیست می‌شود.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور توضیح داد: در شرایط کرونا هم وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرده بودند که تمامی عوارضی‌ها باید الکترونیکی شوند.

خادمی بیان کرد: ارسال این پیامک از طرف پلیس به عنوان هشدار تلقی می‌شود و پیش از این مردم توجه چندانی به پیامک از طرف شرکت‌های سرمایه گذاری نمی‌کردند، اما هم اکنون اطمینان مردم در پرداخت عوارض بیشتر شده و به نوعی هشدار هم برای رانندگان هم محسوب می‌شود، چرا که عدم پرداخت عوارض باعث جریمه آن‌ها می‌شود.

افتتاح راه آهن خواف - هرات تا پایان پاییز

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره راه آهن خواف-هرات هم گفت: این راه آهن در پاییز به بهره برداری می‌رسد مراحل پایانی آن در حال انجام است و اولین راه آهنی است که در سال ۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد.

او توضیح داد: از ۱۴۵ کیلومتر این راه‌آهن ۱۲۵ کیلومتر سیر در آن انجام می‌شود تنها ۱۵ کیلومتر در داخل خاک افغانستان باقی مانده که در حال زیر کوبی و روسازی آن هستیم.

خادمی بیان کرد: ۵۰ کیلومتر از این راه آهن در داخل ایران و ۵۰ کیلومتر هم در داخل خاک افغانستان است، هم اکنون در حال ایجاد ایستگاه‌های راه آهن ایران و عراق هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این خط تا پاییز آماده می‌شود و ۱۲۵ کیلومتر آن تا مرز نقطه صفر مرزی انجام شده و ۶۶ کیلومتر باقی مانده در خاک افغانستان، در تعهد کشور افغانستان است که به نظر می‌رسد در حال رایزنی برای انتخاب پیمانکاران است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها