سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در روزگاران پیش افرادی بودند که به عنوان دوره گرد و با صدای بلند در کوچه و خیابان ها و شهر و روستا به دنبال خرید لوازم مستعمل و قدیمی و معیوب بودند و حتی به بعضی از آن ها سمسار یا سمسارچی یا چوبکی و کت و شلواری می گفتند، که معمولاً به دنبال خرید چراغ های کهنه، فرش های کهنه و ظروف مسی و ورشو رایج در آن زمان ها بودند.
سمسارچی، (سمساری در پاسداران) خریدار لوازم خانگی دست دوم با مناسبترین قیمت
شماره تماس: 09122725127
آدرس: شریعتی خ حکمت سلیمانی غربی
جستجو در سطح کلان شهر تهران برای یافتن سمساری زمان بر و دشوار است ، کافی است با ما تماس بگیرید ، در کوتاهترین زمان ممکن در محل شما حاضر خواهیم بود.
برخی از این افراد یا خود حجره و مغازه ای داشتند و به این حرفه مشغول بودند و یا مغازه خود را به صورت امانت در اختیار دیگران قرار می دادند، که امانت فروشی هم از همان زمان رایج شد حتی در بیش تر مواقع در زمان های دورتر به داد و ستد کالا به کالا مشغول بودند، به این صورت که مثلا از مشتری کت و شلوار کهنه می گرفتند و گندم و نمک به جای آن می دادند که کم کم با گسترش شهرها و بزرگتر شدن آن ها و مهاجرت روستا نشینان به شهرها، بازار سمساری ها و سمسارچی ها داغ تر شدند.
سمسارچی ها کم کم با اسکان یا اجاره ی مغازه هایی شروع به گسترش کار خود کردند. به این صورت که اگر تا به الان فقط ظروف مسی و برنجی و ورشو و کت و شلوار و چراغ می خریدند، با افزایش تقاضا شروع به خرید همه مدل لوازم در آن زمان ها کردند.
این لوازم شامل مایحتاج اولیه زندگی مانند فرش های دستباف و گلیم و قالیچه و یخدان های قدیمی برای سرد نگهداشتن گوشت و روغن و لبنیات، چراغ های روشنایی نفتی و برای افراد مرفه مبل و صندلی های چوبی و کمد ها می شد. چوب به کار رفته در ساخت بیش تر این لوازم از کشور روسیه به ایران وارد می شد.
در عصر حاضر گروهی دیگر از افراد در این حرفه مشغول به کار شده اند که به خرید و فروش کابینت، سینک ظرفشویی و روشویی، هود و این موارد می پردازند. گروه دیگر در کار خرید و فروش لوازم اداری و شرکتی مثل میز، صندلی، فایل و گاو صندوق و این موارد هستند. گروه دیگری از افراد نیز به دنبال خرید کاغذ، کتاب، مجله، عکس و فیلم هستند.
دسته دیگر نیز که به عتیقه فروش معروف هستند، لوازم قدیمی و آنتیک و نقره جات خرید و فروش می کنند. و اما افرادی مانند سمسارچی ها نیز وجود دارند که خرید و فروش همه این موارد را انجام می دهند.
نکاتی پر اهمیت در خرید لوازم خانگی چیست؟
زمانی که بحث خرید لوازم خانگی به میان می آید بیشتر افراد از قیمت های بالا گلایه می کنند. و سعی در عوض کردن بحث را دارند.
به آن ها حق می دهیم و می دانیم که در شرایط کنونی قیمت ها سیر صعودی دارند و قدرت خرید نیز رو به تنزل دارد. پس به دنبال راه چاره خواهیم گشت.
بهترین مشاوران خرید لوازم خانگی چه کسانی هستند؟
به شعارهای تبلیغاتی اهمیت ندهید. اغراق یکی از شگردهای شرکتهای تبلیغاتی است. آنها از صاحبان کالا پول میگیرند تا به بهترین وجه ممکن شما را به خرید یک کالا قانع و ترغیب کنند اما این به آن معنا نیست که تمام حقیقت با شما در میان گذاشته شده است.
قبل از اینکه فریفته تبلیغات شوید درباره آن کالا و معایبش پرس و جو کنید یا در اینترنت جستوجو کنید. یادتان باشد رقبای آن کالا در سایر برندها را نیز با دقت بررسی کنید تا بتوانید تصمیم بهتری بگیرید. بهترین راهنمای شما برای خرید یک وسیله نه فروشندگان هستند و نه تبلیغات. بهترین راهنمایان خود خریداران هستند. نظر سایر خریداران یک کالای مشخص را بپرسید.
همچنین در زمان خرید به فضایی که در خانه برای آن وسیله در نظر گرفتهاید توجه نمائید و وسیله متناسب انتخاب فرمایید.
رنگ و زیبایی از اهمیت کمی در لوازم برقی دارد و بیشترین اهمیت را به کیفیت و مرغوبیت کالا اختصاص بدهید.
در خرید لوازم دربدار مثل یخچال و لباسشویی به سمت باز شدن درب با توجه به مکان دقت داشته باشید.
در خرید لوازم تندمصرف و یا مصرف بالا به سروصدای دستگاه توجه ویژه فرمایید، مانند جاروبرقی.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد