به گزارش جام جم آنلاین، هفته اول لیگ برتر در روزهای جمعه و شنبه ۱۶ و ۱۷ آبان با برگزاری هفت بازی برگزار شد.
نکته اول: سالی که نکوست از بهارش پیداست؛ لغو بازی در اولین هفته لیگ!
در همین ابتدای لیگ و با استارت آغاز رقابتها سازمان لیگ بازی تیمهای نفت آبادان و پیکان را لغو کرد تا شروع کار با یک بی نظمی و شاید هم یک بی هماهنگی باشد.
سازمان لیگ دلیل لغو این بازی را در خبر رسمی خود عنوان نکرد، اما صحبتهای ضد و نقیض در مورد این بازی زیاد شنیده شد.
برخی این لغو را شرایط حاد آبادان در بحث کرونا توصیف کردند و برخی هم معتقد بودند باشگاه پیکان با نفوذ در فدراسیون فوتبال اعمال قدرت کرده تا به دلیل تغییر در کادرفنی این مسابقه به زمان دیگری موکول شود.
در هر صورت وقتی از سوی سازمان لیگ در این زمینهها شفاف سازی نشود این مباحث در فضای مجازی و حتی رسانههای رسمی وجود دارد.
نکته دوم: سایپا ۰ - ۰ پرسپولیس؛ بازی نچسب سرخپوشان و مقاومت برای بازی در دستگردی
نکته گفتنی در مورد دیدار مدافع عنوان قهرمانی با نارنجی پوشان سبک بازی پرسپولیس بود. خود یحیی گل محمدی هم میداند این تیم با تیم فصلهای گذشته در استخوان بندی دچار تغییرات اساسی است و البته که به نظر میرسد یحیی و مدیریت باشگاه پرسپولیس برای جذب بازیکن کار راحتی ندارند.
منع ورود خارجیها در فوتبال ایران از یک سو و کمبود بازیکن درجه یک از سوی دیگر کار سرخپوشان را سخت میکند البته پرسپولیس با پیراهنهای فصل گذشته خود به میدان رفت تا بی فکری مدیران گذشته این تیم در همین شروع فصل نشان داده شود.
در سوی دیگر میدان هم سایپا به نظر پوست اندازی کرده و نسبت به فصل گذشته پختهتر بازی میکند. مقاومت نارنجی پوشان برای برگزاری بازی در ورزشگاه دستگردی هم در نوع خودش جالب بود. هر چند نور کم ورزشگاه و چمن بد کیفیت آن به ذوق میزد و شاید باید مسئولان ورزشگاه پاس قوامین فکری به حال این شرایط کنند.
نکته سوم: ذوب آهن ۲ - ۲ فولاد؛ قضاوت بحث برانگیز و شروع بیانیه نویسی
نکته حائز اهمیت در این بازی بحث داوری بود. قضاوت مهدی مرجانزاده با حرف و حدیثهای زیادی همراه شد. پنالتی دقیقه آخری برای فولاد به آن شکل عجیبی که گرفته شد داد ذوبیها را در آورد و در نهایت بازی به تساوی کشیده شد. در همین ابتدای لیگ قضاوت این بازی سبب نگارش اولین بیانیهها در فصل جدید بود. ابتدا باشگاه ذوب آهن موضع گیری شدیدی نسبت به داوری انجام داد و سپس فولادیها بیکار ننشسته و جواب محکمتری به حریف اصفهانی دادند.
نکته چهارم: آلومینیوم اراک ۰ - ۳ نساجی مازندران؛ اولین واکنش اینستاگرامی بعد از باخت
این مسابقه نشان داد همچنان ورود تیمهای لیگ یکی به لیگ برتر بدون پشتوانه حرفهای سازی جز اسباب زحمت و حاشیه چیزی ندارد. صرف نظر از اینکه نساجی با مربی تازه کارش توانست اولین دشت خود را کسب کند، باید به مسائل حاشیهای که در تیم اراکی رخ داده به عنوان نکته مهم این بازی اشاره کرد.
اولین واکنش یک سرمربی به شکست و مسائل درون تیمی در این بازی رخ داد. بلافاصله بعد از پایان این بازی رسول خطیبی با یک استوری نشان داد چقدر درون این باشگاه مشکلات وجود دارد.
خطیبی اعلام کرد با این شرایط نمیتواند کار کند و سوالی که پیش میآید این است که چرا تیمی که سال گذشته با قدرت توانست به لیگ برتر صعود کند این همه مشکلات مدیریتی و اختلاف نظرها را خیلی زودتر حل نکرده است؟
نکته پنجم: تراکتور ۰ - ۰ نفت مسجدسلیمان؛ نیمکت خالی نفت مسجد سلیمان و وعده علیمنصور
شاگردان منصوریان در اولین بازی خانگی نتوانستند از پس نفت مسجد سلیمان که باید آنها را جزو دیرترین تیمهایی که خود را برای شروع لیگ برتر آماده کردند دانست، برنیامد و به یک امتیاز قناعت کردند.
منصوریان در همین ابتدای امر و قبل از اینکه هواداران پرشور تراکتور واکنشی نشان دهند به آنها اعلام کرد نگران نباشند و روزهای خوب در راه است.
در نیمکت مقابل، اما شاهد اتفاق عجیبی بودیم. مجتبی حسینی به دلیل محرومیت روی نیمکت نبود و گویی در این تیم از دستیار هم خبری نیست. این تیم یکی از خلوتترین نیمکتهای لیگ برتریها را داشت.
نکته ششم: شهر خودرو ۳ - ۰ ماشین سازی تبریز گام ۳ امتیازی رحمتی و واکنش تند جوانترین مربی لیگ به ایفمارک!
مهدی رحمتی در اولین بازی قدم سرمربیگری خود توانست گام محکمی بردارد، اما صحبتهای وحید بیاتلو به عنوان جوانترین مربی لیگ نشان داد او تا چه اندازه میتواند خام و بی تجربه باشد.
بیانیه خود باشگاه ماشین سازی در مورد دلیل خروج نام دو بازیکن این تیم از فهرست برای این مسابقه گویای این هست که چه دلایلی برای این کار بوده و جای تعجب است که باشگاه ماشین سازی چرا قبل از شروع مسابقه سرمربی تیم خود را توجیه نکرده اند تا در اولین نشست خود بعد از بازی به زمین و زمان گیر ندهد و از هم بدتر در اقدامی نخ نما شده همه مشکلات خود را سر رئیس ایفمارک که دست بر قضا یک خانم هم هست خالی نکند.
در هر صورت صحبتهای تند بیاتلو علیه زهره هراتیان یک پوئن منفی به شمار میرود که نمیتوان به این زودی از اذهان پاک کرد حتی با یک ارائه بیانیهای که به شدت بوی تطهیر کردن فضا را دارد.
نکته هفتم: گل گهرسیرجان ۳ - ۱ سپاهان؛ بازی انتقامی ژنرال و اولین شوک به محرم
جدایی معنادار امیر قلعه نویی از سپاهان در فصل گذشته و همه اتفاقهای حاشیهای که او در طول فصل قبل در اصفهان داشت باعث شده بود تا اولین بازی گل گهر با هدایت او مقابل شاگردان محرم نویدکیا توجهات را به خودش جلب کند و قلعه نویی در روزی که به دلیل محرومیت روی نیمکت نبود توانست با یک برد قاطعانه انتقام شیرینی از آن همه اتفاقات بد بگیرد، اما در سوی دیگر میدان محرم نویدکیا که برای اولین بار در لیگ برتر در قامت سرمربی روی نیمکت سپاهان قرار گرفته بود متوجه شد که برای داشتن تیمی مقتدر خیلی کار دارد و شاید علیرضا مرزبان که در روز بازی به اردوی این تیم اضافه شد بتواند در هفتههای آینده کمک حال محرم و راه سختی که در پیش دارد، باشد.
نکته هشتم: استقلال ۲ - ۰ مس رفسنجان؛ ۳ امتیاز با پنجره و دستهای بسته
استقلال بالاخره بعد از چند سال ناکامی در شروع لیگ امسال کارش را با ۳ امتیاز آغاز کرد. تیمی که به دلیل مسائل مختلف مالی و مدیریتی دیرهنگام پول شفر سرمربی اسبق خود را پرداخت کرد تا در نهایت کار به شنبه بکشد و فیفا هم در تعطیلی باشد تا نتواند تاییده باز شدن پنجره نقل و انتقالات خود را کسب کند و در نهایت محمود فکری نتوانست از خریدهای جدید تیمش در اولین بازی استفاده کند.
فکری البته بابت این موضوع به شفر گلایه کرد که همکاری نکرده است، اما او نگفت که مدیریت باشگاه استقلال اگر به جای این همه مسائل حاشیهای که بیشتر آنها خودساخته است زودتر اقدام به پرداخت پول مربی آلمانی میکرد او دچار این معضل نمیشد.
در اردوگاه آبی مسائل و اتفاقات زیاد است. یکی از نکات قابل توجه دیگر آبی پوشان پیراهنهای عجیب این تیم بود.
باشگاهی که درگیر مسائل حاشیهای هست مشخص است که برای پیراهنهای اول فصل خود فکری نکرده و باید با آن لباسهای بدون اسم وارد مسابقه شوند.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد