در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
البته فراموش نمیکنیم که تعویض شیشه برای تغییرات نمای محیط هم جز خدمات شیشه بری سیار محسوب میشود.
استفاده از شیشههای رنگی که این روزها بسیار باب شده است و همچنین تعویض شیشههای شکسته و ترک خورده و یا قدیمی ما را به این فکر میاندازد که سادهترین راه برای انجام این کار چیست و هزینه این خدمت چگونه محاسبه میشود؟ در ادامه به شیشه بری سیار و چگونگی محاسبه هزینهها و دستمزد شیشه بر به صورت کامل اشاره خواهیم کرد.
خدمات شیشه بری
همانطور که می دانید امروزه دسترسی به هر امری بسیار ساده است و با کمترین زمان میتوانیم خدمات آنلاین مربوط به مشکل خود را جستجو کنیم؛ باید بگوییم که برای این امر نیز به راحتی میتوانیم از شیشه بری سیار استفاده کنیم.
شیشه بر به مکان مورد نظر شما خواهد آمد و با اندازه گیری دقیق و نصب شیشه نیاز شما را برطرف خواهد کرد. اما شاید کنجکاو باشید که شیشه برها چگونه اندازهگیری دقیق را انجام میدهند؟! کافی است مبحث بعدی را نگاهی بیندازید.
فرقی نمیکند که بخواهید کدام قسمت از خانه خود را با شیشه تزیین کنید و یا کدام قسمت را تعویض کنید، فقط کافی است طول درب یا پنجره خود را در عرض آن ضرب کنید.
اما در این میان اگر خودتان قصد اندازهگیری دارید باید به چهارچوب درب و پنجره دقت کنید که اندازه دقیق را بدست آورید.
طبق تجربه در نظر داشته باشید که اگر سررشتهای از این امور ندارید بهترین کار درخواست خدمت از یک فرد متخصص میباشد در غیر این صورت میتوانید خودتان به راحتی اقدام کنید و در هزینهها صرفهجویی کنید.
حال به مهمترین قسمت یعنی قیمت شیشه بری سیار میرسیم به آن اشاره کاملی خواهیم کرد.
یکی از رقابتیترین موارد در صنعت شیشه و آینه، قیمت روز شیشه سکوریت است. از آنجایی که شیشه سکوریت در خدمات نصب شیشه خیلی پرطرفدار است و مصرف بسیار زیادی در این خدمت دارد، هزینههای شیشه سکوریت تاثیر بسیار زیادی (بخوانید عمده هزینه) در قیمت تمام شده نصب و یا ساخت شیشه (ویترین، شیشه رو میزی، پارتیشن، درب و پنجره و...) دارد.
از طریق لینک بالا در سایت استاده امکان مشاهده لیست قیمت روز انواع شیشه سکوریت سکوریت 10 میل، 6 میل تا 12 میل را خواهید داشت.
برای این قسمت فرمولی را در نظر داشته باشید تا همیشه به راحتی بتوانید قیمتها را محاسبه کنید:
طبق مطلب قبل زمانی که برای اندازهگیری دقیق اقدام میکنید باید قیمت شیشه مورد نظر را نیز در آن ضرب کنید؛ درواقع بهطور کلی طول، عرض و قیمت شیشه را در هم ضرب کنید تا هزینه نهایی شیشه بری بدست آید.
به چند مثال زیر توجه کنید:
فرض کنید شیشهای به ابعاد 10 متر در 4 متر دارید و شیشهای با قیمت هر متر 110.000 تومان انتخاب کردهاید برای محاسبه قیمت شیشه به این صورت عمل نمایید:
4*10*110.000=4.400.000 تومان
اما توجه داشته باشید که این مبلغ تنها هزینه شیشه است و باید دستمزد شیشه بر را نیز به آن اضافه نمود که در ادامه عواملی که بر دستمزد شیشه بر تاثیر میگذارد خواهیم گفت.
باید در نظر داشته باشید عوامل مختلفی میتواند بر هزینه دستمزد تاثیرگزار باشد از جمله:
حتما این مورد را درنظر بگیرید زمانی که اقدام به انجام این خدمت از جانب متخصص میکنید، قبل از شروع به کار در مورد میزان دستمزد و هزینه نهایی آن به توافق برسید و بعد از آن اجازه شروع دهید.
اگر شما تجربه این خدمت را داشته باشید حتما از چند متخصص درخواست کمک کردهاید اما با قیمتهای متفاوتی مواجه شدهاید. دلیل این تفاوت قیمت به موارد مختلفی بستگی دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد:
با یک مثال به این مبحث میپردازیم فرض کنید با یک شیشه بر سیار تماس گرفته اید و درخواست خدمت دادهاید اما پس از قیمت گیری با هزینه نسبتا بالاتری روبرو شده اید. باید در نظر داشته باشید اگر مسیر رفت و آمد نصاب به محل مورد نظر شما دورتر باشد طبیعی است که هزینه بیشتری را باید پرداخت کنید.
همچنین یراق آلاتی که در حین نصب استفاده میشود برروی هزینه تاثیرگزار است. به این صورت که اگر از یراق آلات درجه یک استفاده شود هزینه بیشتری از جانب نصاب دریافت میشود.
نکته دیگر که بسیار مهم است ابزاری است که حین کار از آنها باید استفاده شود. نوع ابزار مصرفی در کاهش و افزایش هزینهها موثر است. اما نباید از این نکته قافل شد که این تفاوت قیمت بین شیشه برها نباید غیر متعارف باشد و انصاف را باید نظر داشته باشند.
اگر قرار است شیشه ای را در منزل یا هرجای دیگر برش دهید و خودتان دست بهکار شوید پیشنهاد میکنیم این قسمت را از دست دهید. برای این کار مراحل زیر را در نظر بگیرید:
دقت داشته باشید که این مراحل برای شیشههای سکوریت اصلا توصیه نمیشود.
برای پاسخ به این سوال باید بپرسیم شیشه را برای چه کاری میخواهید؟ اصولا برای هر قیمت از خانه یا محل کار نوع خاصی از شیشه را استفاده میکنند که در زیر به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:
شیشههای سکوریت: این شیشهها نسبت به سایر شیشههای دیگر بسیار مستحکم میباشند و با آرامش میتوانید از آنها در محلهای پر رفت و آمد نیز استفاده کنید. امروزه از این نوع شیشه برای طبقات یخچال نیز استفاده میشود.
شیشههای لمینت: که از چندین لایه تشکیل شده اند و از مقاومت بالایی برخوردار هستند. ویترین مغازهها، درب فروشگاهها و ...
شیشههای دوجداره: این نوع شیشهها بیشتر برای پمجرهها استفاده میشوند تا از ورود صدا به فضای داخلی جلوگیری شود. باید متذکر شد که از این نوع شیشه برای عایق صوتی در شرکتهای مدرن بسیار استفاده میشود.
شیشههای رنگی: از دسته شیشههایی هستند که حتما در خانههای قدیمی آنها را دیده اید. ضخامت و ظرافت آن در دسته شیشههای لمینت قرار میگیرد. از این شیشهها برای کافهها و رستورانهایی که به صورت سنتی کار دیزاین دارند استفاده میشود. همچنین برای دکوراسیون داخلی منزل و محل کار طرفداران خاص خود را دارد.
شیشههای طرحدار: از این شیشهها برای قسمتهایی از خانه یا محلهایی که نباید دید داشته باشند استفاده میشود.
شیشههای ساده: که از این مدل در اکثر مکانها میتوان دید و از لحاظ ضخامت بسیار ضعیف میباشد.
منبع اطلاعات درج شده در این صفحه خدمات آنلاین استاده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم