به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، «احمد المنظری» ، مدیر منطقهای سازمان بهداشت جهانی در منطقه مدیترانه شرقی ، تأکید کرد که یمن به دلیل وضعیت امنیتی موجود از بحرانهای متعددی در برابر ویروس کرونا رنج میبرد.
المنظری در گفتوگو با «اسپوتنیک» گفت که یمن به دلیل اوضاع امنیتی نابسامان که مانع بسیاری از حمایتها شده از بحرانهای متعددی رنج میبرد. وی در ادامه افزود که درگیریهای چندین ساله در یمن منجر به بحران در بخش بهداشتی و مانع امدادرسانی به برخی مناطق شده است. علاوه بر این ، شرایط آوارگی دسترسی به خدمات بهداشتی را برای یمنیها ، دشوار میکند.
وی افزود: با وجود شیوع اپیدمی کرونا ، ما همه تجهیزات و مواد لازم را برای کمک به بخش بهداشتی برای مقابله با کرونا و تقویت توانایی آزمایشگاهها و سیستمهای نظارتی به یمن ارائه کردیم؛ اما بخش بهداشت همچنان در نظارت بر موارد مبتلایان به کرونا و انجام آزمایشهای کافی با مشکل روبرو است ، بنابراین ما معتقدیم که رسیدگی به بسیاری از موارد تکمیل نشده و تحت نظارت قرار نگرفته است.
المنظری تأکید کرد: ما به همکاری خود با افراد مربوطه ادامه میدهیم و امیدواریم با حمایت جامعه جهانی بتوانیم پشتیبانی فنی و بهداشتی خود را برای پاسخگویی به نیازهای یمن و شهروندان آن ادامه دهیم.
بر اساس آمار رسمی ثبت شده ، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در یمن 2 هزار و 177 مورد و تعداد مرگ و میرها 617 مورد است که این ارقام از نظر ناظران به دلیل ضعف سیستم بهداشتی در یمن و عدم توانایی در پیگیری و ثبت موارد مبتلایان به ویروس کرونا بسیارکمتر از آمار واقعی است.
همچنین دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد شب سه شنبه اعلام کرد که در نتیجه جنگ ائتلاف متجاوز عربی در یمن و سایر مسائل مرتبط ، تاکنون 233 هزار نفر کشته شده اند.
این دفتر در صفحه توییتر خود افزود که این آمار سرسام آور قابل قبول نیست.
دفتر سازمان ملل متحد تاکید کرد که یمن نیاز به آتش بس دارد.
چند روز گذشته «مارتین گریفیتس»، نماینده سازمان ملل در امور یمن گفت: اوضاع انسانی در یمن روز به روز بدتر میشود با این حال ما میتوانیم جلوی قحطی در این کشور را بگیریم. ما نیازمند برقراری آتش بس و گشودن درهای یمن به روی کمکهای بشردوستانه هستیم.
عربستان سعودی و امارات متحده عربی پس از ناکامی در رسیدن به اهداف خود در یمن، در حال تنبیه مردم این کشور و جلوگیری از رسیدن اقلام بشردوستانه به زنان و کودکان نیازمند هستند. پیشبینی میشود در صورت ادامه روند محاصره ظالمانه این کشور، میلیونها یمنی به دلیل قحطی و گرسنگی جان خود را از دست خواهند داد.