به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایرنا، تصاویر توسط یک دوربین پانوراما نصب شده بر روی کاوشگر گرفته شده است. در یکی از تصاویر، یک بازوی رباتیک برای جمع آوری نمونه های ماه در کنار پرچم دیده می شود.
چین این فضاپیمای بدون سرنشین را با این هدف پرتاب کرد که توسط این فضاپیما سنگ های ماه را به زمین منتقل کند. این اولین تلاش یک کشور برای آوردن نمونه از قمر طبیعی زمین از دهه ۱۹۷۰ تاکنون است. این کاوشگر به زودی عملیات حفاری خود را آغاز می کند و اگر همه چیز با موفقیت پیش رود، اواخر ماه جاری نمونه ها را به زمین خواهد آورد.
متخصصان درباره اهمیت تحقیق روی خاک کره ماه میگویند، بررسی نمونههای خاک کره ماه که توسط این کاوشگر جمع آوری میشود، برای آشنایی با تاریخ خاک کره ماه و حتی فعالیتهای خورشید کمک زیادی خواهد کرد.
کاوشگر چانگ ئه-۵، با وزن هشت هزار و ۲۰۰ کیلوگرم پس از ۱۱۲ ساعت سفر ۲۸ نوامبر (۸ آذر) وارد مدار ماه شد. این کاوشگر قرار است ۷ فوت (۲.۱ متر) در ماه حفاری کند تا نمونههایی را برای جمع آوری جمع کند. انتظار میرود کل ماموریت ۲۳ روز طول بکشد.
کاوشگر «چانگ -۵» یکی از پیچیده ترین و چالش برانگیزترین ماموریت های تاریخ هوافضای چین و همچنین اولین ماموریت نمونه ماه در جهان طی بیش از ۴۰ سال است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد