به گزارش جام جم آنلاین، حالا این حال و روز یک زن در کینشازا واقع در کنگو است. او خونریزی های عجیبی داشته و اکنون روی تخت خوابی در بیمارستان نشسته است. دو کودک او نیز باید به فرد دیگری فعلا سپرده شوند.
این زن منتظر تست ابولا است. اگر بیماری اش ابولا باشد که باید به شدت نگران شیوع مجدد بیماری خطرناک و کشنده ابولا در جهان بود. اگر ابولا نباشد که باید نگران شیوع بیماری «ایکس» در دنیا بود، این بیماری می تواند کرونا باشد، می تواند نباشد. اوضاع پیچیده تر و خطرناک تر از چیزی است که تصور می شود. بیماری ایکس شاید کرونا باشد اما شاید بیماری جدیدی باشد که جان میلیون ها انسان را میگیرد.
هویت این زن پنهان مانده چون افراد محلی به سرعت افراد بیمار را طرد می کنند.
واکسنی برای ابولا وجود داردکه نرخ مرگ ناشی از این بیماری را پایین می آورد.
اکنون یک نظریه مطرح است. با توجه به علائم و نشانه هایی که در کنگو دیده می شود نکند پاتوژن جدیدی قرار است به جای کووید 19 دنیا را در هم بریزد؟
این موارد داستان علمی تخیلی نیست. این یک ترس علمی است ، مبتنی بر حقایق علمی.
دکتر دادین بونکول که یک پزشک آفریقایی است می گوید: «همه ما باید بترسیم، ابولا ناشناخته بود. کووید ناشناخته بود. ما باید از بیماری های جدید بترسیم.»
طبق گفته پروفسور «ژان ژاک مویبه تامفوم» كه در سال 1976 به كشف ويروس ابولا كمك كرد و از آن زمان در خط مقدم شكار عوامل بيماري زاي جديد بوده است ، بشر با تعداد نامعلومي از ويروس هاي جديد و بالقوه كشنده كه از جنگل هاي باراني گرمسيري آفريقا ظاهر مي شوند ، روبرو است.
وی به سی ان ان گفت: «ما اکنون در جهانی هستیم که عوامل بیماری زای جدیدی از آن بیرون می آیند و این همان تهدیدی برای بشریت است.»
مویمبه به عنوان یک محقق جوان ، اولین نمونه های خون را از قربانیان یک بیماری مرموز که باعث خونریزی شده بود ، گرفت.
شیشه های خون به بلژیک و ایالات متحده ارسال شد ، جایی که دانشمندان ویروسی به شکل کرم پیدا کردند. آنها آن را "ابولا" نامیدند.
شناسایی ابولا به زنجیره ای متصل بود که دورترین نقاط جنگل های بارانی آفریقا را به آزمایشگاه های با تکنولوژی پیشرفته در غرب متصل می کرد.
ترس از وقوع یک بیماری جدید ویروسی در دنیا زمانی بالا گرفت که نمونه های تست مشکوک به ابولا همگی رد شدند. پس ابولا نبود، کرونا هم نیست ، پس احتمالا با یک بیماری جدید روبرو هستیم.
محققان آفریقایی با ارسال نمونه ها به آمریکا در حال بررسی بیشتر بر روی این موضوع هستند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد