به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از مهر، طرح اولیه این خودرو نشان دهنده یک وسیله نقلیه است که به طور عمودی از زمین بلند میشود و فرود میآید و ظرفیت یک سرنشین را دارد. همچنین بالاترین سرعت آن ۵۶ مایل بر ساعت است.
این خودروی پرنده دارای ۴ پروانه است که یک موتور برقی ۹۰ کیلووات ساعتی دارد. وسیله نقلیه مذکور افراد را از روی سقف ساختمانها سوار میکند و وی را به نزدیک ترین ایستگاه در نظر گرفته شده نسبت به مقصدش پیاده میکند.
علاوه بر آن جنرال موتورز سعی دارد علاوه بر آسمان یک خودروی لوکس دو نفره نیز برای جادهها بسازد. این شرکت از طرح اولیه یک خودروی مربع شکل به نام وسیله نقلیه خودران شخصی کادیلاک (PAV) رونمایی کرد که فضای داخلی آن شبیه لیموزین است اما رانندهای پشت فرمان وجود ندارد.
داخل خودرو حسگرهای زیستی به کار رفته در صندلیها علائم حیاتی سرنشینان را رصد میکنند. سیستم خودرو با صوت راننده و حرکات دست او فعال میشود. البته وسیله نقلیه خودرو پنجرهای ندارد و به جای آن یک شیشه عظیم روی سقفش به چشم میخورد که تا بخش پشت خودرو امتداد مییابد.
یک نمایشگر نیز داخل کابین وجود دارد که اطلاعات بیومتریک مسافران موارد دیگری مانند آب و هوا و زمان تخمینی رسیدن به مقصد نشان میدهد.
پس از رونمایی ویدئویی این طرحها، ارزش سهام این شرکت ۸.۸ درصد رشد کرد و ارزش بازاری شرکت به حدود ۷۰ میلیارد دلار رسید. هر دو این وسیله نقلیه نوآورانه بخشی از «پروتفولیو هالو» کادیلاک هستند اما مشخص نیست تولید آنها چه زمان آغاز میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد