امروزه دیگر کمتر کسبوکاری است که به فکر داشتن وبسایت یا بستر ویژهای در فضای مجازی نباشد و برایش هزینه نکند.
در بسیاری از امور اداری، روند اجرایی بسیاری از کارهای خدماتی و مشاغلی که با عرضه و فروش یک محصول سروکار دارد به پلتفرمی نیاز پیدا میکنند که کسبوکار آنلاین خود را به کمکش مدیریت کنند یا آن را به میزکاری برای خود تبدیل کنند اما یکی از چالشهای بزرگ صاحبان مشاغل این است که برای استفاده از این ابزارهای مجازی آمادگی ندارند یا هنوز به طور کامل به روشهای استفاده از آن مسلط نیستند. این مشکلی است که کارشناسان شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» راه حلی برای آن ارائه کردهاند.
یوسف علیپور، مدیر عامل و اسماعیل بحرانی فرد، رئیس هیأت مدیره شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» معتقدند بعد از چند سال تجربه در زمینه نرمافزار توانستهاند راهکاری برای ورود آسان به فضای مجازی پیدا کنند و با ارائه پلتفرم پینوکس حتی به افرادی خدمات ارائه دهند که با برنامهنویسی آشنا نیستند اما قصد راهاندازی وبسایت یا سرویس آنلاین را دارند. دانش و مهارت آنها در زمینه نرمافزار و داشتن تحصیلات مرتبط با این موضوع به آنها کمک کرده است تا بتوانند نیاز کسبوکارها در فضای مجازی را به خوبی درک کنند و برای برآوردهکردنش، تدابیر لازم را بیاندیشند. گفتنی است محصول «پینوکس» در سال ۹۸ آماده و به بازار ارائه شده و شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» هم در سال ۹۹ مجوز شرکتهای خلاق و نوآور را به دست آورده است.
انواع سرویسهای آنلاین را میتوان بدون محدودیت با پلتفرم پینوکس پیادهسازی کرد که با نصب هر اپلیکیشن از مارکت پینوکس میتوانید قابلیت جدیدی به وبسایت خود اضافه کنید و این اپلیکیشنها به شکلی انعطافپذیر و یکپارچه قابل مدیریت هستند.
یوسف علیپور، مدیر عامل شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» میگوید: «ما اعتقاد داریم پینوکس میتواند در بازارهای بینالمللی نقش مهمی ایفا کند. چشمانداز ما ایجاد یک اکوسیستم تحت وب در جهان است که مشابه پلتفرم اندروید عمل کند.
برای مثال هر توسعهدهنده امکان توسعه اپلیکیشنهای تحت وب و انتشار آن روی مارکت پینوکس را دارد. بنابراین اپلیکیشنهای مختلف به شکل پازل در کنار هم قرار میگیرند و استفادهکنندگان این امکان را دارند که با چیدن اپلیکیشنها در کنار هم یک سایت یا سرویس آنلاین را ایجاد کنند.»
اسماعیل بحرانی فرد، رئیس هیأت مدیره شرکت نیز میافزاید: «یکی از برنامههایی که ما در پینوکس دنبال میکنیم راهاندازی پینوکس ابری است؛ یعنی پلتفرم پینوکس را با یک ثبتنام ساده بهصورت کپسولشده در اختیار کاربران قرار دهیم و در پینوکس ابری این امکان فراهم است که میزان فضا و پهنای باند خود را مدیریت کنند.
دسترسی به گرافیک و تنظیمات دلخواه یکی از معضلهای همیشگی افرادی که تمایل به داشتن وبسایت و سرویس آنلاین دارند این است که پیچیدگی و رابط کاربری نامناسبی دارند مانند وردپرس(WordPress) که معماری آن قدیمی است. همچنین از طرفی سرویسهای سایتساز نمونه WIX هستند که قابلیت توسعه پذیری ندارند اما پینوکس با توجه به معماری نرمافزاری مدرن و Open Source بودن و طراحی ماژولار قابلیت استفاده گستردهتر و سادهتری را برای توسعهدهندگان و از طرفی برای وبمسترها به شکلی ساده و گرافیکی ارائه میکند.
خدمات رایگان
شما برای استفاده از هسته پینوکس هیچ هزینهای پرداخت نخواهید کرد و استفاده از آن برای همیشه رایگان است. بسیاری از اپهای کاربردی پینوکس هم در مارکت به صورت رایگان قابل استفاده هستند.
خاصیت منبع باز
پینوکس به شکل منبع باز (Open Source) و تحت لایسنس MIT در گیتهاب منتشر شده است تا همه افراد از سراسر جهان که توانایی مشارکت در توسعه آن را دارند بتوانند سهمی مهم در رشد آن داشته باشند و همین باعث میشود پینوکس همیشه در مسیر رشد و توسعه قرار داشته باشد.
عدم نیاز به آموزش و مهارت طراحی سایت
اگر فردی به اصول طراحی سایت آشنا نباشد و بخواهد سایت خودش را بسازد یا سرویس آنلاین برای کسبوکارش راه اندازی کند، میتواند بدون نیاز به بسترهای خارجی و بدون این که لازم باشد آموزشهای طولانی مدت ببیند از خدمات پینوکس استفاده کرده و بدون دردسر ایدههایش را در وب اجرایی کند.
مریم ملی - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد