به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی دکتر علیرضا گلشن افزود: این روش حدود ۱۰ سال است که در کشورهای پیشرفته کاربرد دارد و از چهار سال پیش نیز در تهران مورد استفاده قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: امکان استفاده از این روش با حمایت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هزینه بیش از ۴۰ میلیارد ریالی فراهم شده است.
وی گفت: روش کم تهاجمی RIRS بیشتر برای بیمارانی که در شرایط خاصی به سر می برند و به درمان های سنگ شکن برون اندامی پاسخ نداده اند، کاربرد دارد.
دکتر گلشن تصریح کرد: این عمل برای نخستین بار بر روی یک بیمار، که دارای یک کلیه بود و به روش های سنگ شکن برون اندامی پاسخ نداده بود، در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد با موفقیت انجام شد.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سنگ های کلیوی پس از عفونت ها و پروستات، سومین بیماری شایع سیستم ادراری در کشور محسوب می شود، افزود: علل و فاکتورهای مختلفی همچون مسائل ژنتیکی، منطقه جغرافیایی و نوع تغذیه در بروز سنگ های کلیوی و سیستم ادراری تاثیر گذار است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی و حدود ۵۰ مرکز تحقیقاتی در رشته های مختلف به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور شناخته شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد