خلاصه عملکرد هلدینگ سیمانی شستا (سیتا)

از یک شرکت کاغذی تا بزرگترین هلدینگ سیمانی خاورمیانه

عرضه سهام شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین به بورس، راه‌اندازی سامانه خرید آنلاین سیمان، عرضه تمام تناژ سیمان تولیدی در بورس کالا، دریافت گزارش مقبول از سازمان حسابرس مستقل برای اولین بار، ارتقای بهبهود زیرساخت‌های مالی در تمام شرکت‌های تابعه و هلدینگ و رشد ۵۰۵ درصدی سودخالص تلفیقی از ۵۰۵ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۳۰۵۳ میلیارد تومان در سال ۹۹ گوشه‌ای از دستاوردهای بزرگ‌ترین هلدینگ سیمانی خاورمیانه است.
کد خبر: ۱۳۲۸۹۸۸
 
از یک شرکت کاغذی تا بزرگترین هلدینگ سیمانی خاورمیانه
 
 
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین، رضا جمارانیان با اشاره به این که تا پبیش از آخرین تغییرات مدیریتی در شستا، هلدینگ سیمان تامین یک شرکت کاغذی بود، گفت: خوشبختانه با الطاف اللهی، رهنمودهای مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، همت مدیران دلسوز و تلاش کارگران خدوم شرکت‌ها سیمان تامین امروزه بزرگترین هلدینگ سیمانی خاورمیانه است و عملکرد مالی مناسبی به همراه داشت.
 
وی با اشاره به این که شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین پیش از آخرین تغییرات که حدودا سه سال از آن می‌گذرد، به طور کاغذی اداره می‌شد و خوشبختانه به حمایت‌های سهامدار اصلی توانست به رکوردهای تاریخی دست یابد و در تمام شاخص‌های مالی و کیفی رشد مناسبی را تجربه کند.
 
 مدیرعامل سیتا در ادامه به دستاوردهای مالی تلفیقی شرکت در دو سال گذشته پرداخت و در اینباره توضیح داد: رشد ۱۴۴ درصدی درآمدهای عملیاتی تلفیقی از ۳۴۷۰ میلیارد تومان به ۸۴۶۲ میلیارد تومان، رشد ۳۳۴ درصدی سود عملیاتی تلفیقی از ۶۹۹ میلیارد تومان به ۳۰۳۰ میلیارد تومان و رشد ۵۰۵ درصدی سود خالص تلفیقی از ۵۰۵ میلیارد تومان به ۳۰۵۳ میلیارد تومان اهم دستاوردهای مالی تلفیقی حدفاصل دو سال ۹۸ و ۹۹ است.
 
وی افزود: در بخش دیگری از دستاوردهای مالی شرکت می توان به نکاتی مانند ارتقا حاشیه  سود عملیاتی تلفیقی شرکت های گروه سیمان تامین از ۲۰درصد به ۳۷درصد و حاشیه  سود خالص تلفیقی از ۱۵ درصد به ۳۸ درصد طی سالهای ۹۸ و ۹۹ اشاره کرد.
 
جمارانیان با اشاره به این که کاهش نسبت بهای تمام شده به فروش تلفیقی  از ۷۳ درصد به ۵۵ درصدی  در طی سالهای ۹۸ و ۹۹ حاصل شده است، به ارائه آماری در خصوص بهبود روند تولید پرداخت و این‌باره توضیح داد: در همین دوره زمانی ۱۴ شرکت سیمانی از مجموع ۱۷ شرکت سیمانی گروه در سال ۹۹ موفق به کسب رکورد بالاترین مقدار تولید از زمان فعالیت شدند. علاوه براین ۱۶ شرکت نسبت به متوسط تولید در سه سال اخیر نیز رکوردهای خود را بهبود بخشدیدند.
 
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین، با اشاره به اهمیت آمارهای مقایسه ای به جهت برابری نسبی شرایط عمومی صنعت در کل کشور و توجه به اهمیت سال جهش تولید توضیح داد: تولید سیمان در شرکت های گروه در دو سال گذشته رشد ۲۶ درصدی داشت و این در حالی است که رشد تولید رقبا ۲۲ درصد بوده است. علاوه بر این در شرایطی که شرکت‌های رقیب ۲۴ درصد رشد فروش داشتند، شرکت های تابعه سیمان تامین موفق به رشد ۳۲ درصدی فروش شدند. علاوه بر این در دوره گذشته تلاش کردیم با افزایش صادرات، دیگر سیاست های مربوط به بازار را دنبال کنیم که در نتیجه شرکت های گروه موفق به رشد ۷۰ درصدی صادرات شدند و این در حالی بود که سایر رقبا در این دوره رشد صفر درصدی داشتند.
 
جمارانیان در ادامه به دو اقدام بورسی پرداخت و گفت: در تیر ماه سال ۹۹ پذیرش و عرضه عمومی سهام شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین در بازار دوم بورس اوراق بهادارتهران انجام شد. همچنین در خرداد ماه سال جاری نیز شرکت سیمان تامین از طریق شرکت های تابعه برای نخستین بار در تاریخ معاملات سیمان موفق به عرضه و فروش سیمان در بورس کالا شد. این دو سیاست در راستای شفافیت و صیانت از حقوق مالکان سهام بود.
 
جهت اطلاعات بیشتر و عملکرد دوساله سیمان تامین به آدرس زیر مراجعه کنید:
 
 
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها