به گزارش جام جم آنلاین، کارشناسان موسسه تکنولوژی فدرال سوییس تناوب دما را با سناریوهای مختلف میزان انتشار گازهای گلخانه ای در آینده مدل سازی کردند.
آها می گویند:« این احتمال وجود دارد که در سالهای ۲۰۵۰-۲۰۸۰ شدت این امواج گرمایی به فرکانسی تا ۲۰ برابر روند کنونی برسد. با این وجود امواج گرمایی کشنده تنها در دورههای شدید گرمایش جهانی رخ میدهد و در مقابل، در دورههای آرامی که گرمایش زمین وجود ندارد یا میزان آن اندک است، ما با چنین پدیده هایی روبه رو نخواهیم شد.»
ویکی تامپسون هواشناس دانشگاه بریستول می گوید:«تنها در ماه گذشته جهان رکورد دمایی بی سابقهای را تجربه کرده که در آمریکای شمالی به بیشترین حد خود رسید و در اروپای و چین سبب سیلهای ویرانگری شد. تغییرات اقلیمی بی شک بر روی سیاره زمین تاثیر خواهد گذاشت. اما ضرورت دارد بدانیم دقیقا در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد تا خود را برای آن آماده کنیم.»
پژوهشگران این موسسه معتقدند موارد وخیمتر امواج گرمایی قابل پیشگیری است. همچنان که تا کنون هدف گذاریهایی برای کاهش آن انجام شده و با کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه ای در آینده شاهد امواج شدید گرمایی به این صورت نخواهیم بود.
تحقیقات اینچنینی ضرورت روشن ساختن اهداف جهانی در خصوص انتشار گازهای گلخانه ای را نشان میدهد که می تواند در کنفرانس گرمایش جهانی سازمان ملل متحد در نوامر ۲۰۲۱ مورد بررسی جدی قرار گیرد.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد