علامت‌های جدی آپاندیسیت که باید مراقب آنها باشید

آپاندیسیت یا التهاب آپاندیس یک اورژانس جراحی است و تشخیص سریع آن اهمیت حیاتی دارد.
کد خبر: ۱۳۳۱۴۹۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت، آپاندیسیت ممکن است با این علایم بروز کند:

 

درد شکم

درد شکم شایع‌ترین و اغلب اولین علائم آپاندیسیت است. درد عموماً در ناحیه ناف قرار دارد و در حدود 50 درصد بیماران، درد به ربع پایینی شکم منتقل می‌شود. درحالیکه معده درد یا سوء‌هاضمه به طور مداوم دردناک است، با آپاندیسیت، در عرض چند ساعت می‌تواند به درد طاقت‌فرسایی تبدیل شود.

 

یبوست یا اسهال

اگر آپاندیسیت در قسمت پایین لگن قرار داشته باشد، ممکن است تعداد دفعات ادرار، درد همراه با ادرار یا حتی اسهال افزایش یابد. گاهی اوقات یبوست می‌تواند مشکل‌ساز باشد. بستگی به محل آپاندیسیت دارد که معمولاً در ربع پایین سمت راست قرار دارد اما برای هر فرد متفاوت است.

 

تهوع، استفراغ یا از دست دادن اشتها

تهوع و استفراغ همراه با عدم تمایل به غذا، معمولاً با شروع درد شکم همراه است. بنابراین اگر درد شدیدی همراه با احساس استفراغ دارید، باید به پزشک مراجعه کنید.

 

تب و لرز

تب نشانه عفونت است. تب همراه با لرز می‌تواند نشانه آپاندیس باشد. ترکیبی از گرم و سرد، همراه با درد معده، علامتی هشداردهنده برای آپاندیسیت احتمالی است.

 

گاز

شما می‌توانید از خوردن بیش از حد میوه، لوبیا و سایر غذاها نفخ کنید و این طبیعی است. با این حال، ترکیب گاز با بی‌نظمی روده و سوءهاضمه می‌تواند نشانه این باشد که در آپاندیس شما مشکلی وجود دارد. 

 

مشکل در حرکت

به دلیل دردی که آپاندیسیت ایجاد می‌کند، بسیاری از افرادی که به آن مبتلا هستند حرکت سختی دارند. غالباً افراد به امید کاهش درد، در رختخواب یا صندلی خود به شکل توپ جمع می‌شوند. به طور معمول، هنگام حرکت، تنفس عمیق، سرفه یا عطسه، درد ممکن است بدتر شود.

 

مراقبت

در صورت مشاهده هر یک از علائم فوق، باید فوراً به پزشک یا اورژانس مراجعه کنید. آپاندیسیت یک بیماری بسیار جدی است که باید فوراً درمان شود. در صورت عدم درمان، می‌تواند منجر به عوارضی شود که شامل پارگی آپاندیس شود که می‌تواند زندگی را تهدید کند.

 علائم بدتر شدن آپاندیسیت عبارتند از: تغییر وضعیت روانی، این علائم می‌تواند نشانه عفونت شدید عمومی باشد. جراحی درمان معمول آپاندیسیت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها