به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان،سرپرست مديريت امور بيماريها و مراكز تشخيصی و درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ارتقای سلامت مادران و پیشگیری از افزایش مرگ و میر مادران باردار از اهمیتی ویژه برخوردار است.
دکتر بهتا صدیق اظهار داشت: شاخص مرگ و مير مادران بر اثر عوارض بارداری و زايمان يكي از مهمترین شاخص های توسعه جامعه می باشد و باید مورد توجه ویژه واقع گردد. در واقع سلامت مادران باردار، حاصل و هدف تعداد زیادی از برنامه ها به خصوص مراقبتهای پيش از بارداري، مراقبتهاي معمول دوران بارداري، زايمان و پس از زایمان و نیز مراقبتهای فوریتدار در طی همین بازه زمانی است.
وی افزود: در همین راستا و با هدف ارتقای سلامت مادران در استان هرمزگان، توسط واحد سلامت مادران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نشستی با حضور اساتید و متخصصان بیماریهای زنان، بیهوشی و سایر اعضای کمیته مرگ مادر تشکیل گردید.
در این نشست به مرور برنامههای آموزشی نظام مراقبت مرگ مادر پرداخته و ابتدا اهداف نظام مراقبتی مرگ مادر و چرخه فعالیتهای مربوطه عنوان شد و سپس شاخص های مرگ مادر طی سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ در سطح دانشگاهی و کشوری مورد مقایسه قرار گرفت و در خصوص چالشها و راهکارهای ارتقای سلامت مادران در استان هرمزگان، بحث و تبادل نظر گردید.