مهوش وقاری بازیگر باسابقه در گفتوگو با جامجم بیان کرد: دوری از بازیگری باعث نشد ارتباطم با تلویزیون قطع شود چون اغلب سریالهایی که روی آنتن میرود را نگاه میکنم و از کم و کیف کار همکاران،اطلاع دارم.
بازیگر سریالهای «هزاران چشم» و «رسم شیدایی» ادامه داد: سریالهای تلویزیونی هم باید روزآمد باشند و از مسائل مردم حرف بزنند و هم قسمت به قسمت، هیجان بیشتری داشته باشند. اگر هر یک از این دو ویژگی نباشد، سریال از رمق میافتد.
این بازیگر افزود: گاهی سریالی را میبینیم که خوب شروع میشود و به موقع هم به نقطه اوج دراماتیک میرسد ولی چند قسمت سریال را در حال یکنواخت نگه میدارند و اتفاق جدیدی نمیافتد تا یکباره به پایانبندی برسند.
بازیگر «ستایش» و «یادآوری» گفت: شاید این نقیصه، ریشه در فیلمنامه داشته باشد و شاید ریشه در اینکه باید سریالی مثلا چهل قسمته بسازند ولی کشش داستانی در حد بیست قسمت است که اینجا هم باز با همان مساله فیلمنامه مواجهیم. اگر فیلمنامهنویس از همان ابتدا فیلمنامه را برای چهل قسمت توسعه دهد، یقین بدانید که در تک تک قسمتها، شاهد اتفاقات مهیج خواهیم بود.
مهوش وقاری با اشاره به آخرین تجربه تلویزیونی خود گفت: آخرین سریالی که در تلویزیون بازی کردم سریال «دیوار به دیوار» به کارگردانی سامان مقدم بود. آن سریال نوعی ماجراسازیهای مختلف تقریبا برای تمام قسمتها داشت و مخاطب هم از سریال استقبال کرد.
وقاری درباره نقشهای پیشنهادی اخیرش بیان داشت: در سریال «دیوار به دیوار» در نقش یک مادر طبقه متوسط در کنار فرهاد آئیش و پژمان جمشیدی و گوهر خیراندیش بازی کردم و بدیهی است که به خاطر تجربیات زندگیم خیلی خوب این شخصیتها را میشناسم ولی لزوما نباید فقط چنین نقشی را بازی کنم و اتفاقا اگر فیلمنامه پرداخت مناسب داشته باشد میتوانم گستره متنوعی از نقشها را بازی کنم.
بازیگر «مدرسه بزرگها» و «زیر بازارچه» تاکید کرد: هرچقدر سریالهای تلویزیونی بر روی ارائه تصاویری تازه و نو از بازیگران تاکید کنند مخاطب لذت بیشتری میبرد. بیننده دلش میخواهد یک بازیگر باتجربه را در نقشهای مختلف ببیند و اینکه او را در یک نقش محدود کنیم چندان نفعی برای سریالسازان ندارد.
حامد مظفری / جامجم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد