رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران توضیح داد:

رسیدگی به وضعیت معیشت آتش نشانان به کجا رسید؟

در نشست کمیته فنی اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران مطرح شد؛

جانمایی ۳۷۴ مخزن آب اضطراری برای محلات تهران

روند اجرای طرح جانمایی ۳۷۴ نقطه تعبیه مخازن آبرسانی اضطراری و انطباق آن با محل‌های تخلیه و اسکان اضطراری شهر تهران نیازمند هماهنگی فراوان بین دستگاهی است.
کد خبر: ۱۳۴۶۲۲۵
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، دومین نشست کمیته فنی نظارت بر پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران با هدف بررسی نحوه اجرایی‌شدن مصوبه طرح آب‌رسانی اضطراری شهر تهران به تفکیک مناطق شش‌گانه شرکت آب و فاضلاب استان تهران، بررسی علل عدم تحقق طرح در بیمارستان امام خمینی (ره) و ارائه گزارش همکاری‌های متقابل شهرداری تهران و سازمان آب و فاضلاب استان تهران در محل مرکز فرماندهی مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

در این نشست محسن نادی، مشاور ارشد هماهنگی ستاد ویژه مدیریت بحران شهر تهران، هدف از تشکیل این جلسه را بررسی روند و موانع موجود در اجرایی‌شدن مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و کمک به تسریع و انجام هماهنگی‌های بین سازمانی بیان کرد.

وی با تشریح فرایند تصویب طرح و تأمین منابع مالی اجرای آن در شورای اسلامی شهر تهران و اشاره به جلسه اخیر مدیران ارشد شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران، بر لزوم جدیت در اجرای مصوبه شورا و همکاری همه جانبه مجموعه شهرداری تهران و شرکت آبفای استان تهران تاکید کرد.

نادی ضمن مرور کلیات و روند اجرای طرح پایلوت و جانمایی ۳۷۴ نقطه تعبیه مخازن آبرسانی اضطراری و انطباق آن با محل‌های تخلیه و اسکان اضطراری شهر تهران، گفت: در خصوص فعال شدن سیستم در شرایط اضطراری و مدیریت بهره برداری و شیوه نگهداری از سیستم در محل‌های تعبیه مخازن نیازمند تدوین پروتکل‌های تخصصی هستیم که لازمه آن مشارکت تمامی سازمان‌های ذی نقش، هماهنگی فراوان بین دستگاهی و تعامل برای نهایی شدن یک کار ملی است.

لدنی نژاد، دبیر کارگروه تخصصی امور سیل و شریان‌های حیاتی ستاد ویژه مدیریت بحران شهر تهران، نیز در این نشست گفت: عمده جانمایی‌ها برای محلات شهری و با توجه به نیازمندی شهروندان تعیین و برای اخذ تاییدیه به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام شده است تا شهروندان با طی حداکثر یک کیلومتر بتوانند به آب شرب بهداشتی دسترسی داشته باشند؛ بنابراین ضرورت دارد جنس مخازن و لوله‌ها به نحوی مهندسی و انتخاب شود که محلات آسیب‌پذیر بدون آسیب و یا آسیب حداقلی بعد از زلزله در مدار تأمین آب شرب شهر تهران باقی بمانند.

در ادامه این جلسه اعضای کمیته ضمن اشاره به جزئیات اجرای طرح به بررسی نقاط قوت و ضعف اجرای آن در مراحل مختلف پرداختند.

علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست، ضمن جمع‌بندی موضوعات مهم و کلیدی در نحوه اجرای این طرح اعلام کرد: مقرر شد به منظور تسهیل در بهره برداری از مخازن طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران، همگام با نیرو‌های تخصصی شرکت آب و فاضلاب استان تهران - میرآب ها- کارگروه تخصصی امور سیل و شریان‌های حیاتی ستاد ویژه ضمن برنامه‌ریزی برای آموزش تیم‌های واکنش اضطراری محلات – دوام- با نظارت دبیرخانه ستاد ویژه و همکاری معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، نسبت به ارائه محتوای آموزشی، بروشور‌های اطلاع رسانی محله محور و بهره گیری از ظرفیت دوام اقدام لازم به عمل آید.

همچنین به گفته وی، مقرر شد تا با هدف معرفی اقدامات زیربنایی، پیشگیرانه و آمادگی محور ستاد ویژه مدیریت بحران کلان شهر تهران، آخرین اطلاعات مرتبط با اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران در سطح محلات، با نام و هویت سازمانی مسئولین اجرای طرح، در پرتال سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بارگذاری شود.

وی افزود: مرکز عملیات اضطراری شهر تهران با همکاری دبیرخانه ستاد ویژه و سازمان فناوری شهرداری تهران نسبت به تهیه نقشه پراکنش تعبیه مخازن آبرسانی اضطراری در سطح محلات شهر تهران و نمایش لایه‌های اطلاعاتی به روز رسانی شده در سامانه‌های مرتبط مرکز اقدام کند.

در ادامه نیز تاکید شد: با توجه به محله محور بودن اجرای طرح در کلان شهر تهران، معاونت آمادگی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، نسبت به تهیه شناسنامه مخازن هر محله حاوی اطلاعات فنی مخازن فنی، اطلاعات فردی و توانمندی‌های عملیاتی، فنی و آموزشی میرآبان محلات (شهروندان داوطلب در طرح تأمین آب اضطراری)، سطوح دسترسی و رده‌های جانشین اقدام و اطلاعات گردآوری شده را با همکاری مجری طرح به‌روزرسانی کند.

وی گفت: نظر به ضرورت جابجایی برخی نقاط پیش بینی شده برای تعبیه مخازن آبرسانی اضطراری شهر تهران، مقرر شد شرکت آب و فاضلاب استان تهران در راستای تکمیل فاز مطالعاتی و جانمایی مخازن، با همکاری کارگروه‌های تخصصی عضو ستاد، نسبت به تهیه پیوست‌های اجتماعی، درمانی و … لحاظ شود.

همچنین مقرر شد تا دبیران ستاد‌های مدیریت بحران مناطق بیست و دوگانه شهرداری تهران، آخرین اطلاعات تعبیه مخازن آب اضطراری شرب و ظرفیت‌های محلی هر منطقه را با لحاظ مناسبات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل گردآوری و در بازدید‌های هفتگی شهردار تهران ارائه نمایند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها