وزیر امور خارجه کشورمان:

دستیابی به توافق در وین مستلزم لغو مؤثر و قابل راستی‌‌ آزمایی تحریم‌هاست

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با رویکردی عملگرا و نتیجه‌محور وارد مذاکرات وین می‌شود، تأکید کرد که دستیابی به توافق در مذاکرات وین مستلزم لغو مؤثر و قابل‌ راستی‌آزمایی تحریم‌ها و بازگشت طرف‌های مقابل به تعهداتشان است.
کد خبر: ۱۳۴۷۱۹۴

به گزارش جام جم آنلاین،‌ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان روز جمعه در پیامی اینستاگرامی دستیابی به یک «توافق خوب» در وین را مستلزم لغو مؤثر و قابل راستی‌ آزمایی تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران دانست.

امیرعبداللهیان در این پیام اینستاگرامی خطاب به ملت ایران اعلام کرد: سلام هموطنان عزیز، با نهایی شدن زمان برگزاری گفت‌وگوها در وین، ضروری بود که یکبار دیگر مواضع و نظرات جمهوری اسلامی ایران را به دیگر طرف‌های برجام ابلاغ کنم. به همین دلیل، طی هفته گذشته در گفت‌وگوهای تلفنی مفصل و جداگانه با وزرای خارجه 5 کشور عضو برجام (چین، روسیه، انگلیس، آلمان و فرانسه) بر چند نکته تأکید کردم، از جمله این که دولت جمهوری اسلامی ایران با رویکردی عملگرایانه و نتیجه محور وارد گفت‌وگوها می‌شود و مصمم به دستیابی به یک «توافق خوب» است، اما این امر مستلزم لغو موثر و قابل راستی‌ آزمایی تحریم‌ ها و بازگشت طرف‌های مقابل به تعهدات کامل است.

وی ادامه داد: ضمنا یادآوری کردم که اقدامات و قانون‌شکنی‌های آمریکا از جمله تحریم‌های تازه این کشور ارائه تضمین‌های عینی از سوی آمریکا را به یک ضرورت غیرقابل چشم‌پوشی تبدیل کرده است. در این راستا، معاونم دکتر باقری نیز در پایتخت های اروپایی دیدارهایی صریح، شفاف و مفید را انجام داده است.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران قصد ندارد در بن‌بست‌های باقی‌مانده از گفت‌وگوهای پیشین، بماند. ضمن این که آنرا در دسترس خود دارد. معتقدم اگر طرف‌های مقابل با رویکردی جدی و مثبت وارد وین شوند، دستیابی به یک توافق خوب آن هم در کوتاه مدت امکان‌پذیر است.

امیرعبداللهیان یادآور شد: همانطور که بارها تاکید کرده‌ام، دولت جمهوری اسلامی ایران سیاست توسعه روابط متوازن با کشورها بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک را با جدیت تداوم می‌بخشد و مصمم است گسترش همکاری‌های اقتصادی دو و چندجانبه به موضوع برجام گره زده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها