به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا زالی با اشاره به اجرای طرح محدودیت های هوشمند، گفت: استفاده از ظرفیت قرنطینه هوشمند مبتنی بر برخورداری افراد از واکسیناسیون است به این مفهوم که دریافت خدمات مدنی، اجتماعی، بازرگانی و مراودات درون شهری منوط به انجام واکسیناسیون است و افراد با ارائه کارت واکسن خود میتوانند از این خدمات بهره متد شوند.
وی با اشاره به اینکه برنامه قرنطینه هوشمند هم اکنون در سه استان کشور به صورت پایلوت و آزمایشی در حال اجرا است، یادآور شد: با توجه به جمعیت مطلوب واکسینه شده در تهران میتوانیم طرح محدودیت های هوشمند را در اسرع وقت و به صورت کامل با توجه به پروتکلهای اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا در تهران نیز اجرایی و نهادینه سازی کنیم.
زالی با اشاره به هماهنگیهای بین بخشی انجام شده خاطرنشان کرد: مقدمات کار در مجموعه ادارات، آموزش و پرورش و دستگاههای مختلف اجرایی استان تهران با همکاری نیروهای انتظامی و اصناف در حال انجام است و امیدواریم با تکمیل ظرفیت واکسیناسیون در تهران زمینه اجرای عملیاتی برنامه قرنطینه هوشمند فراهم شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران یادآور شد: اجرای طرح قرنطینه هوشمند به این معنا است که بتوانیم محدودیتهای کرونایی را کاملاً هوشمند و هدفمند طراحی کنیم تا افراد در عین رعایت آنها بتوانند به کارهای متعارف تجاری، خدماتی و مدنی خود بپردازند.
زالی با اشاره به پوشش بسیار مطلوب واکسیناسیون ضد کرونا در کشور تاکید کرد: شرط کافی برای تحقق برنامههای مقابله با کرونا رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی با بیان اینکه متأسفانه میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور و از جمله استان تهران بین ۴۸.۵ تا ۶۲.۵ درصد است، خاطرنشان کرد: این موضوع میتواند وضعیت کنترل بیماری را شکننده و ناپایدار کند.
منبع: مهر
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد