به گزارش جام جم آنلاین همدان، غلامرضا صیاد زاده گفت: قبل از راهاندازی این مراکز تمامی کارهای کمیته امداد شامل کمک برای ازدواج، جهیزیه، درمان و سایر خدمات بهصورت اداری انجام میشد، اما با راهاندازی مراکز نیکوکاری بخشی از این خدمات از طریق این مراکز به مردم ارائه میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۹ مرکز نیکوکاری در سه بخش محله محور، تخصصی و صنفی با شعار مردم برای مردم در استان همدان برای خدمترسانی به نیازمندان در حال فعالیت هستند که ۱۵۱ مرکز در سطح شهرهای استان و ۶۸ مرکز نیز در سطح دهستانهای استان در حال فعالیت هستند.
صیاد زاده تصریح کرد: افراد نیازمند و یا کسانی که خانواده نیازمندی را شناسایی کردهاند که مستحق دریافت کمک هستند میتوانند به مراکز نیکوکاری محله مراجعه کنند تا هماهنگیهای لازم برای ثبت اطلاعات افراد نیازمند و بررسی وضعیت آنان برای ارائه خدمات موردنیاز انجام شود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان همدان تعداد خیرین مراکز نیکوکاری را ۵ هزار و ۷۰۰ نفر بر شمرد و اعلام داشت: خیران میتوانند کمکهای اهدایی خود را بهصورت نقد و کالا در بخشهای مختلفی ازجمله طرح اکرام ایتام و محسنین، اشتغال، فرهنگی، مسکن، درمان، کمکهزینه ازدواج و جهیزیه، سبد کالا و لوازم ضروری زندگی (معیشت)، نذر و قربانی، پوشاک و البسه و صدقات به مراکز نیکوکاری اهدا کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: