نکات مهم قبل خرید دستگاه پرکن مایعات که باید بدانید!

استفاده از انواع دستگاه ها در تولید مواد مختلف و درکل در صنعت، نقش بسیار مهمی دارد و چه بسا آشنایی با این دستگاه ها و ویژگی آنها برای صاحبان صنایع از اهمیت خاصی برخوردار است.
کد خبر: ۱۳۵۴۲۰۵
 
نکات مهم قبل خرید دستگاه پرکن مایعات که باید بدانید!
 
یکی از این دستگاه های پرکاربرد برای پرکردن مایعات دستگاه پرکن مایعات ای جی (liquid filling machine) است. دستگاه پرکن، دستگاهی است که به پر کردن حجم مشخصی از مواد و محصولات مانند مواد غذایی، مایعات، مواد آرایشی و بهداشتی، مواد شیمیایی و غیره می پردازد.

دستگاه پرکن با توجه به اتوماسیون به سه نوع تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی دسته بندی می شود. ماشین آلات پرکن انواع مختلفی دارد. از قبیل دستگاه پرکن پودر، دستگاه پرکن مایعات چه خود به دو نوع پرکن مایعات غلیظ و پرکن مایعات رقیق طبقه‌بندی می‌شود و کاربرد گسترده‌ای در صنعت بسته بندی و تولید مواد دارند.
 
نکات مهم قبل خرید دستگاه پرکن مایعات که باید بدانید!
دستگاه پرکن مایعات به دو نوع اصلی پرکن خطی مایعات و دستگاه پرکن مایعات روتاری تقسیم می شود. همچنین می توان دستگاه پرکن مایعات را از نظر پرکنندگی به انواع فشاری، پمپی، پیستونی، سیفونی و گرانشی قسمت بندی کرد که معمولاً بیشتر آنها از نوع نیمه اتوماتیک یا روتاری می باشند که در این صورت عملیات پر و بسته بندی کردن با سرعت بیشتری انجام می شود.

دستگاه پرکن مایعات برای چه موادی است؟

دستگاه پرکن مایعات با توجه به اساس سطح به دو دسته پرکن حجمی و پرکن مایع تقسیم می شود. عملکرد این دستگاه ها پر کردن مایعات مختلف در ظروفی مانند شیشه، بطری، قوطی فلزی، پت و... می باشد و یکی از دستگاه های کاربردی در زمینه بسته بندی محسوب می شود. پرکن مایعات روتاری، دستگاهی است که برای پر کردن مایعات با ویسکوزیته های مختلف درون انواع ظروف، از آن استفاده می شود.

دستگاه پرکن مایعات برای چه محصولاتی به کار می رود؟

دستگاه پرکن مایعات روتاری، خود به دو نوع پرکن مایعات غلیظ و پرکن مایعات رقیق دسته بندی می شود. پرکن مایعات غلیظ که از آن، جهت پر کردن ظروف از مایعات غلیظی مانند عسل، شیره انگور، شیره خرما و برخی روغن ها که غلظت بالایی دارند، استفاده می شود.

پرکن مایعات رقیق برای مایعاتی که ویسکوزیته پایین دارند کاربرد دارد. این دستگاه برای مایعاتی همچون آب میوه، دوغ، سرکه، نوشابه، دلستر، انواع عرقیجات گیاهی، الکل و آب معدنی و... کاربرد دارد.

منظور از ویسکوزیته، حالت گرانولی مایعات می باشد. به عنوان پارامتری جهت سنجش میزان مقاومت مایع در برابر جاری شدن، بیان می شود. در دستگاه پرکن مایعات رقیق، پر کردن از طریق خاصیت گرانولی مایع و وزن آن با روش ثقلی صورت می گیرد و در دستگاه پرکن مایعات غلیظ، پر کردن از طریق پمپ یا سیلندر پیستون انجام می شود. از این نوع دستگاه برای پر کردن موادی که حالت رونده، چسبناک و غلیظ و مایعات رقیق می توان استفاده کرد.

 از ویژگی های پرکن مایعات روتاری میزان فضای اشغالی کمی است که حدود 5/1 متر می باشد و یکی از مزیت‌های دستگاه هم به شمار می‌آید. دیگر ویژگی آن وجود چند مکانیسم در دستگاه می باشد، به طوری که هم پر می کند هم درب گذاری می کند.

دستگاه پرکن مایعات چند سی سی تا چند سی سی را می زند؟

از ویژگی‌های بارز دستگاه پرکن مایعات ‌می توان به این مورد اشاره کرد که مایعات با وزن های مختلف از ۲۵۰ سی سی تا حدود ۴ لیتر درون انواع ظروف ریخته و بسته بندی می شوند. دستگاه پرکن پنوماتیک که از آن برای پر کردن مواد غذایی، مواد بهداشتی، مواد شیمیایی، مواد دارویی استفاده می شود، با ظرفیت بطری ۵۰ الی ۵۰۰ سی سی کار می کند.
نکات مهم قبل خرید دستگاه پرکن مایعات که باید بدانید!

دستگاه پرکن مایعات چه جنس رولی بسته بندی می کند؟

دستگاه ساشه مایعات که از آن برای پر کردن زیر ۱۰۰ گرم استفاده می شود و بیشتر جهت بسته بندی های تک نفره ساشه برای مایعات رقیق، نیمه غلیظ و غلیظ مثل سس، عسل و همچنین در زمینه محصولات آرایشی و بهداشتی مانند شامپو و کرم کاربرد دارد.

این مدل دستگاه، دقت در وزن و سرعت بالایی دارد و به شکل کاملا اتوماتیک و بدون دخالت دست با سیستم PLC کار می کند. جنس رول یا لفاف بسته بندی مورد نیاز در این نوع دستگاه شامل فویل آلومینیوم، متالایز، کاغذ لمینت، سلفون صدفی، CPP, OPP, Pet می‌شوند.

دستگاه پرکن مایعات چند عدد در دقیقه می زند؟

سرعت پرکن مایعات با توجه به نوع ماده از نظر غلظت و حجمی که باید پر شود، متفاوت است. در دستگاه پرکن بطری ۴۰۰ سی سی می توان حدود ۸۰۰ الی ۹۵۰ عدد بطری را در طول یک ساعت پر کرد و برای پر کردن بطری یک لیتری میزان تولید به ۴۵۰ الی ۶۰۰ بطری در ساعت می رسد.

سرعت دستگاه پرکن مایعات پیستونی بالا است و می تواند در هر دقیقه حدود ۶۰ الی ۶۰۰ ظرف را پر کند و چون دارای پیستون های خوبی است، میزان دقت در پر کردن نیز افزایش می یابد.

برق دستگاه پرکن مایعات چگونه است؟

برق مصرفی انواع دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک و پنوماتیک می تواند از تک فاز یا سه فاز باشد که متناسب با حجم تولید و میزان استفاده دستگاه و درخواست مشتری قابل تغییر و سفارش می باشد.

دستگاه پرکن مایعات چه جنسی دارد؟

جنس بدنه دستگاه باید متناسب با محصول باشد زیرا بعضی از محصولات باعث خوردگی و زنگ زدگی دستگاه می شوند که سبب آلودگی می شود. برای جلوگیری از این اتفاق بهتر است جنس بدنه از استنلس استیل ۳۰۴ نگیر مرغوب باشد. جنس بدنه و بیشتر قطعات دستگاه های پرکن مایعات از استیل ۳۰۴ یا ۳۱۶ و متناسب با مواد غذایی می باشد.
نکات مهم قبل خرید دستگاه پرکن مایعات که باید بدانید!

میزان خطای دستگاه پرکن مایعات چقدر است؟

 دستگاه پرکن مایعات برای ظرفیت های مختلف طراحی شده است. در دستگاه های اتوماتیک تمام کارها به شکل خودکار انجام می شود ولی در دستگاه نیمه اتوماتیک نیاز به اپراتور می باشد.

از این نوع دستگاه می توان برای پر کردن انواع ظروف با اشکال مختلف، از محصولات متنوع استفاده کرد. میزان خطای پر کردن ظروف در این دستگاه ها کمتر از یک درصد است و می توانید با خاطری آسوده انواع ظروف را با حجم های مختلف پر کنید.

دستگاه پرکن مایعات چه ابعادی را بسته بندی می کند؟

دستگاه پرکن مایعات در شکل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک یا دستی برای پر کردن انواع ظروف در حجم های متفاوت کاربرد دارد. این دستگاه در مدل های کوچک در شکل دستگاه پرکن مایعات خانگی برای پر کردن ظروف با حجم کم در مدل‌های بزرگتر و تولید بیشتر و حجم بالاتر مانند دستگاه گالن پرکن طراحی و ساخته شده اند و در بازار موجود هستند. امروزه تولید کنندگان بسیاری اقدام به ساخت دستگاه پرکن مایعات نموده اند که از نظر شکل ظاهری، اندازه، میزان فضای اشغالی و میزان بازده تولید با هم تفاوت دارند.

همچنین قیمت دستگاه پرکن مایعات از لحاظ کاربرد دستگاه، جنس دستگاه، اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن آن متغیر است و نرخ ثابتی ندارد. شما می‌توانید با توجه به نیاز و حجم تولید خود اقدام به خرید دستگاه پرکن مایعات کوچک کنید. چه بسا قیمت دستگاه پرکن مایعات کوچک نسبت به مدل های بزرگتر آن بسیار مناسب تر است. جهت اطلاع از قیمت دستگاه پرکن مایعات به سایت https://ag777.com/  رجوع کنید.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سلامت مهمان جیب خودتان!

در گفت‌وگوی «جام‌جم» با سرپرست اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد

سلامت مهمان جیب خودتان!

نیازمندی ها