باورهای اشتباه در باره اومیکرون باعث افزایش فوت مبتلایان به آن شده است

دبیر کمیته علمی قرارگاه علمیاتی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ویروس اومیکرون کشنده است و کم‌خطر یا بی‌خطر دانستن آن باعث افزایش تعداد بیماران مبتلا، بستری‌ و فوت شدگان ناشی از آن شده است.
دبیر کمیته علمی قرارگاه علمیاتی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ویروس اومیکرون کشنده است و کم‌خطر یا بی‌خطر دانستن آن باعث افزایش تعداد بیماران مبتلا، بستری‌ و فوت شدگان ناشی از آن شده است.
کد خبر: ۱۳۵۵۳۶۴
به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ، دکتر علیرضا صداقت افزود: بیشتر باورهای نادرست در دوران شیوع کرونا ناشی از پذیرش مطالب غیرمستند و علمی است به همین دلیل از مردم خواسته می‌شود برای دریافت پاسخ سوالات خود در باره این ویروس یا واکسن کرونا، به مراجع علمی معتبر و متخصص مراجعه کنند و تحت تاثیر اخبار نادرست در فضای مجازی قرار نگیرند.
وی ادامه داد: انجام واکسیناسیون کامل به عنوان مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به کرونا و آسیب‌های ناشی از آن است و دریافت هر سه دُز واکسن کرونا موجب نمی‌شود فرد مبتلا به این ویروس نشود بلکه واکسیناسیون در کنار رعایت دستورالعمل های بهداشتی باعث می شود در صورت ابتلا فرد دچار شرایط حاد بیماری نشود و از مرگ افراد جلوگیری گردد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علائم اومیکرون همچون درگیری دستگاه تنفسی همراه با گلودرد، خارش گلو، سرفه و سردرد و شبیه سرماخوردگی است به همین دلیل مراجعه دیرهنگام به مراکز درمانی برای تشخیص باعث افزایش تعداد افراد فوت شده ناشی از این بیماری بوده است.
وی افزود: بیشتر بیماران کرونایی بستری شده در بخش‌های مراقبت ویژه با  تاخیر بیش از ۱۰ روز به بیمارستان مراجعه کردند و به همین دلیل اقدام مناسب درمانی برای بهبود آنها نتیجه لازم را ندارد.
صداقت ادامه داد: سرعت انتشار و فراگیری اومیکرون بسیار زیاد است و فرد مبتلا به این ویروس بدون داشتن علامت خاص در تجمع ها و میهمانی ها می‌تواند بیش از ۱۰ نفر را به این ویروس مبتلا کند.
وی گفت: درمان دارویی برای  فرد مبتلا به اومیکرون در نظر گرفته شده است ولی نکته مهم در درمان این ویروس تشخیص سریع و اقدام درمانی به موقع است بر همین اساس لازم است با مراجعه به‌ موقع به پزشک و انجام قرنطینه مناسب، از ابتلای سایر افراد جلوگیری شود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.
در حال حاضر حدود هزار و ۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.


  


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها