به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی ،معاون بازرگانی سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی گفت: تمامی مسایل مربوط به خرید و واریز وجوه به صورت مرکزی انجام می شود، بنابراین سازمان تعاون روستایی در استانها دخالتی در کم و کیف این موضوع ندارد.
مرتضی اعزازی با بیان اینکه امسال دو مباشر تامین و توزیع برای موضوع میوه شب عید در نظر گرفته شده است ادامه داد: تامین میوه توسط اتحادیه مرکزی تعاون روستایی ایران و طبق قرارداد با سازمان مرکزی تعاون روستایی انجام میشود و در بخش توزیع نیز اتحادیههای استانی در سراسر کشور مباشر توزیع هستند که شامل حمل، ذخیره سازی و ارسال به شهرستانها میشود.
وی تصریح کرد: بنابراین اتحادیههای استانی و سازمان تعاون روستایی در استانها دخل و تصرفی در خرید گران یا ارزان میوه تنظیم بازار عید امسال ندارند.
اعزازی با بیان اینکه حمل و ذخیرهسازی سیب در استان به پایان رسیده است ادامه داد: حمل و ذخیرهسازی پرتقال با توجه به اهمیت کیفیت مطلوب آن زمانبرتر شده و تا کنون دو سوم سهمیه استان از این بابت ذخیرهسازی شده است.
معاون بازرگانی سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی اظهار کرد: طبق مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان، برای تنظیم بازار میوه شب عید به ۶۰۰تُن سیب و هزار و ۲۰۰تُن پرتقال نیاز است که اکنون کار ذخیرهسازی این محصولات در مراحل پایانی است.
وی در خصوص قیمت و زمان توزیع میوه تنظیم بازار در خراسان رضوی گفت: طبق تصمیم کارگروه مرکزی سازمان تعاون روستایی، برنامهریزی در خصوص زمانبندی توزیع و قیمت عرضه میوه تعیین و به استان ابلاغ خواهد شد.
با توجه به برنامهریزیهای انجام شده میزان هزار و ۲۰۰تُن پرتقال که از این میزان ۸۰۰تُن پرتقال تامسون و ۴۰۰تُن پرتقال والنسیا است و نیز ۶۰۰تُن سیب درختی که ۷۰درصد آن سیب زرد و ۳۰درصد سیب قرمز است، برای عید ۱۴۰۲ در خراسان رضوی در نظر گرفته شده است.
توزیع سیب و پرتقال تنظیم بازار که به منظور کنترل بازار در ایام پایانی سال انجام میشود، از ۲۰ اسفند ماه امسال آغاز و تا ۱۵ فرودین ماه سال آینده ادامه دارد.