به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، دکتر فرزانه وفایی گفت: به طور قطع، حذف عوامل استرس زا از زندگی و محیط پیرامون، به صورت طبیعی غیر ممکن است، ولی می توان با تکنیک های مختلف و مشاوره متخصصین آن را مدیریت و تا حدودی کنترل کرد تا سلامت جسم و روان ما ارتقا یابد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همه شهروندانی که حوادث و خاطرات ناگواری برای آنان به وجود آمده است توصیه کرد: از خانه نشینی پرهیز و با گشت و گذار در طبیعت و پیاده روی حال و هوای بهتری را تجربه نمایند.
وی، مرور حوادث بد و ناگوار را در زندگی عاملی برای به وجود آمدن خستگی های مفرط، زودرنجی، بدخلقی، رفتارهای غیر منطقی و همچنین اختلالات خواب عنوان کرد و افزود: استمرار این اختلالات، زمینه ساز مزمن شدن استرس و اضطراب است و باید فرد برای درمان به روانپزشک مراجعه نماید.
دکتر وفایی یاد آور شد: با شناختن احساسات خودمان، و چند تکنیک بسیار ساده شامل موسیقی درمانی، تنفس عمیق و رایحه درمانی، از بیمارگونه شدن استرس بکاهیم و با نوشتن؛ افکار منفی را از وجود خود دور سازیم.
وی یاد آور شد: تلاش همه متخصصین علوم اعصاب، روانپزشکان و روانشناسان، ارتقای سطح سلامت روان در جامعه و داشتن زندگی شاد و پر از آرامش برای همه هموطنان است.