به گزارش جام جم آنلاین، بیتوجهی دولت قبل نسبت به پیادهسازی سیاستهای مدیریت مصرف و همچنین افزایش ظرفیت تولید برق کشور سبب شده تا در طول سالهای اخیر با ناترازی قابل توجه برق مواجه شویم. بر این اساس با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تغییر ریل سیاستگذاری حوزه برق، استفاده حداکثری از ظرفیت تولید برق کشور با هدفگذاری احداث 6 هزار مگاوات نیروگاه در کنار اجرای سیاستهای اصلاح الگوی مصرف با دو رویکرد تنظیمی و تشویقی در دستور کار قرار گرفت.
بر این اساس در حالی که سال گذشته از نیمه اردیبهشتماه شاهد قطعی برق در برخی مناطق بودیم. در سال جاری با گذشته 15 روز از خردادماه شبکه برق با فرکانس پایه و پایداری کامل نسبت به تامین برق مشترکان اقدام کرده است.
در همین راستا به استناد آمار ارائه شده از سوی مدیریت شبکه برق، چراغ هیچ یک از مشترکان خانگی، صنعتی تاکنون خاموش نشده و هیچ محدودیت برنامهریزی شدهای اعمال نشده است.
بر اساس گفته مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در گفتوگو با فارس با توجه به برنامهریزی انجام شده نهتنها محدودیت برقی نیمه خردادماه وجود نداشت، بلکه انرژی ارائه شده به صنایع کشور در 74 روز ابتدای سال 1401 نزدیک به 10 درصد افزایش را تجربه کرده است.
مرور به روزترین آمارهای شبکه برق کشور بیان میکند، بیشترین اوج بار ثبت شده تاکنون متعلق به روز 11 خرداد ماه سال 1401 با عددد 55 هزار 133 مگاوات بوده است و در همان روز نه تنها محدودیت برق برنامهریزی شدهای به هیچ یک از مشترکان اعمال نشده، بلکه ذخیره نیروگاههای کشور نیز 1144 مگاوات بوده و فرکانش شبکه نیز روی عدد 49.97 قرارگرفته است.
به معنای دیگر این آمار بیانگر آن است که وضعیت شبکه برق تاکنون با توجه به تلاشهای دولت و مصرف مردم مطلوب بوده و در ادامه نیز با افزایش همکاری مردم به منظور مدیریت مصرف برق و همچنین تکمیل تلاشهای دستاندرکاران وزارت نیرو، آرزوی عبور بدون خاموشی از تابستان میسر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد