هرمزگان-جام جم انلاین-رئیس اداره آموزش ومشارکت های مردمی محیط زیست از برگزاری کارگاه آموزشی نه به پلاستیک وِیژه کودکان و نوجوانان در گرامیداشت هفته نه به پلاستیک خبرداد.
به گزارش اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست هرمزگان ، عابدینی افزود: یکی از اصلیترین عواملی که میتواند بر میزان بازیافت ضایعات پلاستیکی تأثیر بگذارد، به کار گیری شیوههای مدیریت پسماند و تفکیک در مبداء است.
وی ادامه داد:بسیاری از پلاستیکهای ضایعاتی در شهرها و خانهها تولید میشوند.
وی اظهار کرد:بسیاری از این پلاستیکها، به دلیل مخلوط شدن با سایر ضایعات مخصوصا پسماند تر (آلی)، غیر قابل استفاده میشوند و حتی اگر از جمله پلاستیکهای قابل بازیافت هم باشند، کیفیت بازیافت آنها کاهش یافته و حتی دیگر قابل بازیافت شدن نخواهند بود و ناگزیر باید به محل دفن زبالهها هدایت شوند .
وی گفت:در این ارتباط می توان با راه اندازی پویش های مردمی وتشویق آنها برای اقدامات پیشگیرانه از روش های مختلف از جمله خرید نان با کیسههای پارچهای ، دستکشهای پارچهای، جایگزین پلاستیکی، دوخت کیسه پارچهای برای اقوام ، استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی و آموزش در فضای مجازی اقدام نمود.
وی ادامه داد:اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان همواره درتلاش بوده است در برگزاری مناسبت های وِیژه زیست محیطی ( هفته محیط زیست ، هفته زمین پاک وهفته هوای پاک ) و سایر روز شمارهای محیط زیست و با برگزاری دوره آموزشی مختلف در سطوح مختلف تحصیلی به این مهم پرداخت نماید .
وی ادامه داد:در این کارگاه آموزشی محیط بان کریمی مدرس دوره از فرایند ماندگاری پلاستیک درطبیعت و آلودگی ان ، اثرات مخرب رهاسازی پلاستیک در طبیعت و علی الخصوص سواحل وتاتثیرات آن بر محیط زیست دریایی و راههای پیشگیری وکاهش آۀودگی پلاستکی مطالبی را برای دانش آموزان و والدین ارائه کرد .
در پایان این کارگاه آموزشی دانش آموزان و والدین از موزه تنوع زیستی وحیات وحش این اداره کل بازدید و با مناطق وحیات وحش استان هرمزگان آشناشدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد