هرمزگان-جام جم انلاین-سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان با اشاره به مراكز كارآموزی جوار كارگاهی و مراكز كار آموزی بين كارگاهی جهت آموزش و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان گفت : طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی،طرحی است که با هدف آشنايي با محيط كسب وكار، کسب تجربه و آماده سازي و ايجاد خودباوري در متقاضیان مهارت و شغل ( کارجویان ) براي ورود به عرصه اشتغال و كارآفريني از طریق اجرای دوره های مهارت آموزی در محیط کار واقعی( بنگاههای اقتصادی ) برای کارآموزانی که راساً به آنها، مراجعه می کننداجرا می شود .
علیزاده د ر نشست خبری افزود: :در حال حاضر 34 هزار صنف در استان هرمزگانو 20 هزار صنف در بندرعباس دارای جواز کسب هستند که در زمینه این طرح 293 صنف با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همکاری دارند .
وی طرح مهارت آموزی دوگانه،توسعه آموزش سربازان وظیفه ،آموزش متادان بهبود یافته،آموزش زندانیان،طرح توسعه محلات با همکاری دفاتر تسهیلگری و طرح توانمند سازی زنان در بافت های فرسوده را از دیگر طرح های مهارت آموزی جهت اشتغال پایدار در استان عنوان کرد.
علیزاده از لزوم تشکیل مجمع خیرین مهارتی در استان خبر دادو گفت : اکنون در مرحله ای هستیم که برای توسعه آموزش های فنی و حرفه ای نیازمند همکاری و کمک خیرین هستیم تا در تمام مناطق روستایی بتوانیم آموزش های مهارتی را توسعه و کارگاههای مختلف را فعال نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این اداره کل با کمبود شدید نیروی انسانی برای فعال کردن کارگاه ها روبرو است افزود : نیروهای انسانی این اداره کل فراتر از وظایفی سازمانیشان کار میکنند و این اداره کل دارای ۱۱۷ تَن رسمی، ۹ نیروی پیمانی مربی حق التدریس، ۵۶ تَن نیروی قراردادی است.
علیزاده ، با بیان اینکه از سال گذشته و با تغییر سیاست گذاری دولت مجوز آموزشگاه های بخش غیردولتی طی 3 روز کاری صادر می شود، تشریح کرد : هرمزگان دارای ۷۴ کارگاه دولتی ثبت شده در پرتال سازمان فنی و حرفهای است که تنها ۳۷ کارگاه فعال ۱۱ کارگاه آموزشی غیر فعال این استان در راستای فعالسازی واحدهای آموزشی به بخش خصوصی واگذار شد.
وی علت غیر فعال بودن سایر کارگاه ها را کمبود نیروی انسانی و مربی برای آموزش عنوان کرد و ادامه داد: بایستی همه کارگاههای غیرفعال را فعال کرد که یکی از راههای تحقق این برنامه واگذاری آنها به بخش خصوصی است.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان با بیان اینکه عضو کمیته واگذاری بوده است، اضافه کرد: از بخش خصوصی به جای اجاره، تعهد آموزش رایگان میگیریم که این اتفاق در بندرعباس و میناب رخ داده است.
علیزاده با اذعان به اینکه برخی خانوارها توان مالی مناسبی برای پرداخت شهریه آموزشگاههای آزاد را ندارند، بیان داشت : برخی خانوادهها هم توان مالی مناسبی دارند و مرکز آموزشی فناوری اطلاعات و ارتباطات این اداره کل در سال آخر فعالیت خود تنها یک مربی داشت، باید ببینیم آیا نگهداری مرکز با این شرایط و نبود مربی منطقی است.
وی ، یادآور شد : ۲۵۷ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای، ۱۵ مرکز جوار، ۱۰ مرکز در پادگان، 7 مرکز در زندان به همراه ۹ مرکز آموزش دولتی ثابت و ۲ مرکز سیار شهری آموزش های مهارتی را به مهارت جویان در این استان آموزش میدهند.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای هرمزگان همچنین از صدور سه هزارو 262 گواهینامه مهارتی طی 4 ماهه نخست سال جاری خبر دادو گفت : در این زمینه شاهد تحقق 121 درصدی در استان هستیم.
علیزاده عملکرد آموشی این اداره کل را در 4 ماهه سال جاری در بخش دولتی 891 هزارو 24 نفر ساعت عنوان کردو افزود:همچنین در بخش غیر دولتی نیزشاهدعملکرد آموزشی 2/191 درصد هستیم.
. یاد آور می شود در حاشیه این نشست خبری به منظور توانمندسازی اقشار آسیب پذیر و خانواده آنان و همچنین کاهش آسیب های اجتماعی از طریق ارائه آموزش های کاربردی و مهارتی مورد نیاز و با هدف تقویت و توسعه فرهنگ مهارت آموزی ،تفاهم نامه همکاری مشترک بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان و مؤسسه رامان پندار مهر جنوب منعقد شد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: