شخصیت انسان با عبور از سهنهاد، حوزه و مجرا شکل میگیرد واین سه عرصه مهم و اساسی انسانسازی عبارتند از: خانه، مدرسه و جامعه. درمیان این سه بزرگراه، خانه به لحاظ نخستین جایگاه و پایگاه آموزشی، تربیتی وفرهنگی، نقش شاخص دارد و در مرکز آن و تغییروتحول فرزندان خانواده، مادر نقش بنیادین ایفا میکند.
با توجه به اهمیت و تعیینکنندگی نقش و سهم خانواده و مادران دراین راستا و تاثیرات بزرگ آنها در پرورش کودکان و ورود آنها در آینده به مدرسه، دوران متوسطه، دانشگاه و اجتماع و جایگاه آنان در ساخت و ساختار اجتماعی، شبکه سه رسانهملی، برنامه ویژه، پویا، روشنگرانه، آگاهیبخش و تعیینکنندهای را تدارک دیده باعنوان «مامانها» که فصل خوب، مفید و تاثیرگذار آن با اجرای منصوره مصطفیزاده و با شرکت مادران و کارشناسان و طرح مباحث تربیتی از زوایای مختلف و بحثهای خوب کارشناسی درخصوص دغدغههای مادران درارتباط با چگونگی تربیت فرزندان خود با عنایت به شرایط اجتماعی، ویژگیهای شخصیتی کودکان، نیازها، انتظارها و دنیای کودکان، تولید و ارائه شد و مورد استقبال قشرهای مختلف جامعه و خانوادهها قرارگرفت. اکنون فصل دوم این برنامه جذاب و پرتحرک و سازنده با لحاظ نظرهای مخاطبان و کارشناسان وتغییراتی درفرم و اجرا و آیتمها درقالب برنامهای عصرگاهی، هر روز از شبکهسه پخش میشود. اجرای فصل جدید مامانها را عطیهعسگری، دانشآموخته روانشناسی که نخستین تجربه او در کار اجراست به عهده دارد که میکوشد با تکیه بر دانش و تجارب خود، برنامهای مناسب وجذاب ارائه کرده ومخاطبان را با تجارب مادران در حوزههای تربیتی فرزندان خود و راهکارهای تخصصی واجرایی کارشناسان برنامه همراه کند. از تغییرات دیگر این برنامه، حضور مادرانی از استانهای مختلف کشور و طرح دغدغهها و مشکلات و مسائل تربیتی آنها درخصوص فرزندان و بازگویی تجربههای آنها در این زمینه است.
مامانها، یک برنامه آموزشی ترکیبی و محصول مشترک گروه اجتماعی شبکه سه و مرکز مستند و تلویزیونی سوره است که مقوله تربیت و موانع و مشکلات پیش روی مادران در دهههای مختلف تا امروز کشور و مواجهه فرزندان با دستاوردهای نوین فناوری و نحوه استفاده آنها از انواع بازیهای رایانهای، گوشی همراه وتبلت وماهوارهها و... را با بحث و تحلیل کارشناسانه و تخصصی با هدف ارائه راهکارهای مناسب زیست فرزندان ایران درایران امروز و فردا پیگیری میکند.