به گزارش جام جم آنلاین همدان، حسین فضلی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به جز شهریورماه و مقطعی از مهرماه، روزانه به طور متوسط ۱۳۰ تا ۱۴۰ تن تولید مرغ داشتیم.
وی گفت: آبان ماه ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده که بیشتر از نیاز استان است و احتمالاً ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن تولید داشته باشیم.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر نیاز استان ۸۰ تا ۹۰ تن است اضافه کرد: به دلیل افزایش تولید، لاشه مرغ و مرغ زنده به سایر استان ها صادر میشود.
وی گفت: بخشی از مرغ مازاد را نیز پشتیبانی امور دام طبق قرارداد و بر اساس قیمتگذاری که در کمیته کشوری و استانی انجام شده است خریداری می کند.
فضلی با بیان اینکه در حال حاضر مرغ آرین به صورت ویژه خریداری میشود گفت: آنچه مسلم است بازار قیمت را تعیین میکند، مرغدار نهاده را با قیمت آزاد میخرد و تولید هم با قیمتی که بازار تعیین میکند انجام می شود.
وی افزود: در دوره قبل که مرغدار قیمت مصوب را رعایت نکرد با توجه به اینکه مرغ کم و تقاضا بیشتر بود قیمت بالاتر رفت.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۵ واحد مرغداری، پرونده تعزیراتی داشتند که در جلسه ای با حضور استاندار و دستگاههای حاکمیتی و نظارتی برای آنها تخفیف گرفتیم تا انگیزهای برای تولیدکننده شود و این موضوع مشوق بهبود جوجهریزی شد.
وی گفت: در حال حاضر ۳۱ واحد تولیدی مرغ تخم گذار در استان فعال است و روزانه ۵۰ تا ۵۴ تن تخم مرغ تولید میشود.
فضلی با اشاره به اینکه بخشی از نیاز استان از قم، راک و سایر استانها تامین میشود گفت: در حال حاضر قیمت تخم مرغ درب مرغداری ۴۰ هزار و ۵۰۰ تومان و برای مصرف کننده ۴۵ هزار تومان است.
وی قیمت مرغ زنده ۳۷ تا ۳۸ هزار تومان درب مرغداری و برای مصرفکننده کیلویی ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است که از قیمت مصوب کمتر است گفت: مرغداران در این خصوص درخواستهایی داشتند که در حال پیگیری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد