چگونه در خارج از کشور اتاق اجاره کنیم؟

افراد به دلایل زیادی مهاجرت می‌کنند و با چالش‌های مختلفی روبرو می‌شوند اما یکی از دغدغه‌های اصلی پیدا کردن مکانی برای زندگی قبل از ورود به کشور مقصد است.
افراد به دلایل زیادی مهاجرت می‌کنند و با چالش‌های مختلفی روبرو می‌شوند اما یکی از دغدغه‌های اصلی پیدا کردن مکانی برای زندگی قبل از ورود به کشور مقصد است.
کد خبر: ۱۳۹۳۳۲۲

قبل از اینکه در مورد نوع مکانی که می‌خواهید در آن زندگی کنید تصمیم بگیرید، باید به این فکر کنید که آیا می‌خواهید خانه اجاره کنید یا بخرید.

اجاره خانه یا آپارتمان رایج‌ترین گزینه برای بسیاری از مهاجران است چراکه اجاره خانه در هر جایی، به شما این فرصت را می‌دهد که شرایط خانه را امتحان کنید و برای تمدید قرارداد خود فرصت کافی برای تصمیم گیری داشته باشید. به خصوص زمانی که شما به کشور دیگری سفر می‌کنید و از شرایط کشور مقصد اطلاعات زیادی ندارید، اجاره خانه بهترین گزینه است. به طور مثال ممکن است شما فقط با چند ماه زندگی در مرکز شهر متوجه شوید زندگی در اطراف شهر را بیشتر ترجیح می‌دهید یا برعکس.

در این مطلب به بیان نکاتی برای اجاره اتاق در خارج از کشور پرداخته‌ایم که در ادامه خواهید خواند.

 

قوانین اجاره اتاق در خارج از کشور

 

ترکیه، امارات، عمان، آلمان، انگلیس، کانادا و آمریکا محبوب‌ترین مقاصد برای ایرانیان هستند. قوانین اجاره خانه در هر یک از این کشورها متفاوت است. در ادامه به عنوان نمونه، قوانین اجاره خانه در سه کشور انگلیس، ترکیه و آمریکا را بررسی کرده‌ایم.

 

قوانین اجاره خانه در انگلیس

 

اگر قصد اجاره خانه در انگلیس را دارید باید بدانید که در صورتی که قرارداد بیش از یک سال اعتبار داشته باشد، مبلغی به عنوان رهن که معمولاً معادل با یک ماه اجاره است در ابتدا از شما اخذ می‌شود.

مدارک لازم جهت اجاره خانه در انگلیس

 

·         ارائه شناسه دولتی

·         ارائه مجوز یا ویزای کار

·         اثبات درآمد

·         ارائه گواهی اشتغال به کار

·         کپی قرارداد کار

·         مراجع صاحب‌خانه قبلی

·         قرارداد اجاره و سپرده

 

چه کسی حق اجاره خانه در انگلیس را دارد؟

 

·          شهروندان بریتانیایی یا ایرلندی

·         دارندگان اقامت دائم انگلیس (ILR)

·         دارندگان پناهندگی یا حمایت بشردوستانه

·         کسانی که تحت طرح اسکان اتحادیه اروپا مستقر شده‌اند

·         کسانی که مجوز حضور در انگلستان را دارند، به عنوان مثال، با ویزای کاری یا دانشجویی

·         کسانی که وزارت کشور به آن‌ها یک حق زمانی محدود برای اجاره داده است

 

اجاره خانه در خارج از کشور

 

قوانین اجاره خانه در ترکیه

 

برای اجاره خانه در ترکیه، ودیعه یا رهنی معادل اجاره خانه برای یک ماه یا دو ماه در همان ابتدا اخذ می‌شود. برای اجاره کوتاه مدت در ترکیه باید اطلاعات مستأجر و ملک در سیستم GIYKIMBIL ثبت شود؛ در غیر این صورت جریمه 700 لیری اخذ می شود. اجاره‌نامه ترکیه فواید زیادی از جمله اخذ اقامت موقت ترکیه و افتتاح حساب بانکی در ترکیه را دارد.

 

مدارک لازم جهت اجاره خانه در ترکیه

 

·         ارائه کارت اقامت یا پاسپورت

·         ارائه اصل سند مالکیت ملک

·         ارائه مدارک شناسایی

·         افتتاح حساب بانکی

·         قرارداد اجاره و سپرده

·         اخذ مجوز استفاده از امکانات آب، برق و گاز

 

چه کسی حق اجاره خانه در ترکیه را دارد؟

 

·         شهروندان ترکیه

·         دارندگان مجوز کار یا Kimlik

·         کسانی که مجوز حضور در ترکیه را دارند، به عنوان مثال، با ویزای کاری یا دانشجویی یا توریستی

 

 

قوانین اجاره خانه در آمریکا

 

بیشتر مالک‌ها در آمریکا نیز سپرده دریافت می‌کنند که معادل یک تا دو ماه اجاره بها است. در آمریکا می‌توانید توسط آژانس‌های املاک، خانه مورد نظر خود را اجاره کنید یا در شهرهای بزرگ به صورت مستقیم از خود صاحب‌خانه‌ها، ملک خود را اجاره کنید. یکی از بهترین و محبوب‌ترین راه‌های یافتن خانه مناسب در آمریکا مراجعه به سایت دنیاب است که مرجع نیازمندی ایرانیان برای خارج کشور است و  آگهی هایی از جمله املاک را ارائه می‌دهد.

اجاره خانه در خارج از کشور قوانین اجاره خانه در آمریکا

 

مدارک لازم جهت اجاره خانه در آمریکا

 

·         ارائه شماره SSN یا Social Security number

·         ارائه پاسپورت

·         ارائه گواهی اشتغال به کار (نامه کارفرما، قرارداد کار و غیره)

·         ارائه اطلاعات مالی

·         قرارداد اجاره و سپرده

·         ارائه اطلاعات تماس صاحب‌خانه‌های قبلی

 

 چه کسی حق اجاره خانه در آمریکا را دارد؟

 

·         شهروندان آمریکایی

·         دارندگان اقامت دائم آمریکا

·         دارندگان پناهندگی یا حمایت بشردوستانه

·         کسانی که مجوز حضور در آمریکا را دارند، به عنوان مثال، با ویزای کاری یا دانشجویی

 

انواع ملک در آمریکا

 

·         خانه‌های تک خانواده (SFH): اقامتگاه‌های مجزا برای یک خانواده؛ معمولاً شامل گاراژ، راهرو و همچنین حیاط جلو و عقب است. معمولاً در مناطق حومه شهر واقع شده است.

·         خانه‌های چند خانواده ( (MFH یا خانه‌های نیمه مجزا: خانه‌هایی که دو یا چند خانواده را در خود جای داده‌اند. معمولاً به صورت دوبلکس (برای دو خانوار) یا تریپلکس (برای سه خانوار) عرضه می‌شوند.

·         خانه‌های ویلایی: خانه‌های کوچک، مربعی، یک طبقه؛ معمولاً در مناطق حومه شهر واقع شده است.

·         کاندومینیوم ها (کاندوها): آپارتمان‌ها (معمولاً) یا خانه‌هایی با فضاهای مشترک مانند استخر، سالن بدنسازی، زمین تنیس و غیره؛ محبوب در مناطق شهری

·         خانه‌های شهری: ساختمان‌های بلند و باریک متصل به یکدیگر با حیاط خلوت کوچک. برای زندگی درون شهری ساخته شده است.

قوانین اجاره خانه در کانادا

بسیاری از تازه واردان به کانادا به دلیل الزام ارائه اطلاعاتی مربوط به سابقه اعتباری و اثبات اشتغال، اجاره ملک در کانادا را به خصوص در شهرهای بزرگ مانند تورنتو را چالش برانگیز می دانند؛ اما فرآیندهای مربوط به اجاره خانه در کانادا آنچنان سخت نیست و راهکارایی برای کسانی که هنوز شغلی پیدا نکردند وجود دارد.

مدارک لازم جهت اجاره خانه در کانادا

 

·         نامه استخدامی با جزئیات حقوق شما

·         گزارش اعتبار

·         ارائه اطلاعات تماس (از دوستان یا خانواده یا صاحبخانه های قبلی در کانادا)

·         اظهارات بانک

برای تازه واردانی که هنوز شغلی پیدا نکرده اند، نشان دادن اطلاعاتی مبنی بر دارا بودن بودجه کافی برای پوشش اجاره بیش از دو ماه یا توانایی ارائه یک ضامن یا یک امضاکننده محلی ممکن است کمک کند.

برای جبران فقدان گزارش اعتباری، می‌توانید نامه‌ای از بانک یا صورت‌حساب بانکی خود ارائه دهید که نشان می‌دهد وجوه کافی برای پوشش بیش از دو ماه اجاره را دارید.

 

 چه کسی حق اجاره خانه در کانادا را دارد؟

 

·         شهروندان کانادایی

·         دارندگان اقامت دائم کانادا

·         دارندگان پناهندگی یا حمایت بشردوستانه

·         کسانی که مجوز حضور در کانادا را دارند، به عنوان مثال، با ویزای کاری یا دانشجویی

 

 

نکات اجاره اتاق در خارج از کشور

 

برای این که بتوانید فورا آماده نقل مکان و اجاره اتاق در خارج از کشور شوید بهتر است به نکات زیر توجه کنید.

 

1. آیا شما اولین کسی هستید که در خانه زندگی می‌کند یا خیر؟

 

ممکن است ترجیح شما بر این باشد که اولین کسی باشید که در یک مکان زندگی می‌کند و خانه را دست اول اجاره کنید، اما ممکن است مشکلاتی را نیز برای شما رقم زند. به طور مثال مالک برخی کارها را انجام نداده باشد و انجام آن‌ها به روی دوش شما بیافتد و برای شما به عنوان کسی که تازه وارد کشور جدیدی شده‌اید چالش‌برانگیز شود.

2. شهرت آژانس املاک را بررسی کنید

 

شرکت مشاور املاک شاید تنها نقطه تماس شما باشد. اکثر صاحب‌خانه‌ها در خارج از ایران به طور معمول تلاش می‌کنند تا از گفتگو با مستأجران خود دوری کنند؛ بنابراین از اطراف بپرسید یا اعتبار آژانس املاک را به صورت آنلاین بررسی کنید. اگر بازخوردی حتی تا حدی منفی پیدا کردید، مکان دیگری را برای اجاره پیدا کنید.

این امر همچنان در مورد مدیریت ساختمان نیز صدق می‌کند. برخی ساختمان‌ها دارای امکانات رفاهی زیادی هستند (استخرها، محوطه‌های کباب‌پز، اتاق‌های بازی کودکان، زمین بسکتبال، زمین تنیس، اسپا و سالن‌های ورزشی). با این حال، اگر مدیریت ساختمان امکانات رفاهی را حفظ نکرده و شما نتوانید از آن‌ها استفاده کنید، چه فایده‌ای دارد که برای آن‌ها هزینه کنید (همان‌طور که می‌دانید، اجاره‌بها، شامل امکانات رفاهی ساختمان نیز می‌شود، حتی اگر قابل استفاده نباشند)

اجاره خانه در خارج از کشور آژانس املاک

 

3. مدارک لازم برای اجاره نامه را تهیه کنید

 

نسبت به کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید، مدارک متفاوتی نیاز است. در برخی کشورها (مثلاً فرانسه)، شما باید یک پرونده مدارک از جمله، صورت‌حساب‌های اخیر بانکی، فیش حقوقی، نامه‌های مرجع، حتی گاهی اوقات، ضمانت‌نامه‌هایی تهیه کنید و قبل از امضای اجاره نامه، برای تأیید ارسال کنید.

در برخی کشورها نیز، معمولاً برای اجاره به هیچ مدرکی نیاز ندارید. شما به راحتی بعد از یافتن خانه مد نظر خود، یک اجاره نامه را امضا می‌کنید، سپرده خود را پرداخت می‌کنید و نقل مکان می‌کنید.

 

4. از جزئیات اجاره بها مطلع شوید

 

قانون کلی این است که شما باید اجاره ماه اول را بعلاوه مبلغی معادل اجاره یک ماهه بپردازید. گاهی اوقات، ودیعه می‌تواند معادل اجاره یک ماه و نیم یا دو ماه باشد. همچنین به دقت مدت قرارداد، تعهدات پایان قرارداد (هم برای مالک و هم برای مستأجر)، بند فسخ، تاریخ سررسید اجاره، روش پرداخت، بند تأخیر پرداخت، پرداخت قبوض آب و برق، بند نگهداری و تعمیرات، مبلغ سپرده تضمینی به همراه نحوه و زمان بازگرداندن آن را بررسی کنید.

اگر در حال نقل مکان به یک آپارتمان هستید، برای آشنایی با قوانین ساختمان نیز وقت بگذارید. این قوانین ممکن است شامل محدودیت‌هایی برای حیوانات خانگی، زمان‌های استراحت و نگهداری راهرو و راه پله باشد.

 

5. از وکیل استفاده کنید

 

حتما می‌دانید که معمولاً هنگام خرید ملک در خارج از کشور باید از وکیل استفاده کنید، اما همچنین هنگام امضای قرارداد اجاره اتاق در خارج از کشور نیز بهتر است از وکیل کمک بگیرید مگر اینکه با حقوق مستأجران و جزئیات قراردادهای اجاره آشنا باشید و زبان محلی را به طور کامل بدانید؛ اما بهتر است قبل از امضای شما از وکیلی بخواهید اسناد را بررسی کند.

یک وکیل خوب می‌تواند شما را از هرگونه بند قابل مذاکره آگاه سازد و شرایط قرارداد را به نفع شما تنظیم کند.

6. اجاره بلند مدت بهتر است یا کوتاه مدت؟

 

اجاره بلند مدت خانه در برخی کشورها به دلیل کمبود مسکن بسیار دشوار است و گاهی اوقات آن‌قدر سخت می‌شود که کسانی که قصد اقامت طولانی مدت دارند ناچار مجبور به خرید خانه می شوند. بهتر است نسبت به مدت اقامت خود در کشور مقصد، خانه را انتخاب کنید. به طور معمول خانه هایی که به صورت مبله اجاره داده می‌شوند، قرارداد کوتاه مدت دارند.

هزینه‌های اجاره کوتاه مدت بیشتر از قیمت معمول بازار است. در حالی که بستگی به نوع ملکی دارد که انتخاب می‌کنید، می‌توانید انتظار پرداخت دو برابر هزینه‌های معمول را داشته باشید. با این حال، قیمت‌های بالاتر معمولاً اجاره ماهانه همه جانبه، کاملاً مبله و با کیفیت بالا را تضمین می‌کند.

 

 سخن پایانی

 

چند راه برای شروع جستجو برای یافتن مسکن قبل از رسیدن به مقصد وجود دارد. یکی از بهترین راه‌های پیدا کردن خانه، سایت دنیاب است که می‌تواند به شما کمک کند تا اطلاعاتی در مورد اجاره یا خرید خانه در هر کشوری پیدا کنید و با توجه به کشور محل اقامت، خانه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

دنیاب مرجع نیازمندی ایرانیان برای خارج از کشور و این سایت با هدف رفع نیازمندی ایرانیان در سراسر دنیا تشکیل شده است و در دنیاب امکان به اشتراک گذاشتن آگهی‌های اجاره و خرید مسکن توسط آژانس املاک و همچنین صاحب‌خانه‌ها نیز وجود دارد. شما می‌توانید جهت دریافت اطلاعات و دیدن نیازمندی‌ ها از سراسر جهان به سایت دنیاب به آدرس www.donyab.app مراجعه کنید و همچنین می توانید اپلیکیشن دنیاب را به راحتی بر روی گوشی خود نصب نمایید و از امکانات ویژه آن بهره مند شوید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها