او تاکید کرد: بعد از ۱۴سال فعالیت بازیگری و ایفای نقش در ۴۰فیلم و سریال، بازی در تمامرخ تجربه جدیدی بود و دوست داشتم در چنین ژانری کار کنم.
وی افزود: باتوجه به اینکه سن من هم بالا میرود، بازی در نقش قهرمان فیلمهای امنیتی که دنبال آدمهای بد میرود را ترجیح میدهم.
رحمانی تاکید کرد: بازی در مجموعهها و فیلمهای امنیتی را دوست دارم و اگر نقش مدنظر که همان قهرمان امنیتی است، پیشنهاد شود؛ حتما آن را میپذیرم.
وی گفت: باتوجه به حضور بازیگران جوان همسن و سال من در مجموعههای امنیتی مانند گاندو و خونسرد، فکر میکنم در زمان حاضر زمینه بازی در چنین نقشی با توجه به سن و جثهام برایم مهیاست.
این بازیگر جوان سینما و تلویزیون درباره داستان تمامرخ که علاوهبر مساله دارو و کرونا به مساله داعش هم میپردازد، توضیح داد: مساله کمبود دارو خیلی مهمتر و واجبتر بود که به آن پرداخته شود؛ باتوجه به این که به خاطر نبود یا کمبود داروهای خاص، افراد زیادی جان خود را از دست میدهند و این ظلم بزرگی است که در حق بیماران خاص میشود.
وی درباره پرداخت تمامرخ به نقش ماموران امنیتی در خنثیسازی دسیسههای بدخواهان هم بیان کرد: این مجموعه توان تیم امنیتی حاکم را بهخوبی نشان داد.
رحمانی در عین حال درباره آخرین بازی خود در مجموعه قصههای هزار افسون هم درباره روند پخش آن گفت: با پلتفرم قرارداد بسته شده و پیش از عید یا بعد از آن پخش خواهد شد.
مانی رحمانی در این مجموعه در نقش یک استاد دانشجو در دهه ۵۰ ظاهر میشود که کتابی با عنوان هزار افسون مینویسد و داستان حول همین محور میچرخد.
رحمانی به این نکته هم اشاره کرد که در مجموعه قصههای هزار افسون در یک کاراکتر که ۱۰ سال از سن واقعی خود بزرگتر است، ایفای نقش میکند.
این بازیگر خاطرنشان کرد: کتاب هزار افسون قدرتی ماورایی دارد که عدهای بدمن هم به دنبال آن هستند و داستان از این حیث وارد چالشهایی میشود. این مجموعه دو قسمت دارد که در قسمت فلشبک، مانی رحمانی در نقش استاد دانشجو ایفای نقش کرده و فخرالدین صدیقشریف در بخش دوم داستان در نقش این استاد دانشجو که در زمان حاضر فیلم بزرگتر شده ظاهر میشود.
روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب