هرمزگان-جام جم انلاین-رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با بیان راهکارها و برنامههای سازمان برای کاهش قیمت تمام شده گوشت قرمز در هرمزگان، گفت: تلاش میکنیم بخشی از جوی وارداتی به تولیدکنندگان دام هرمزگان اختصاص پیدا کند.
عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ضمن اشاره به اهمیت و ارتباط بهبود تولیدات دامی در راستای تامین زنجیره غذایی مردم، اظهار داشت: سیاست های سازمان جهاد کشاورزی در راستای حمایت از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی به ویژه دام، با هدف کاهش دغدغه های تولیدکنندگان و افزایش میزان تولید و تامین زنجیره غذایی تدوین و در دست اقدام است.
وی در ادامه با تاکید بر پیگیری و اجرای مصوبات در حوزه تولید و تامین گوشت قرمز مورد نیاز استان افزود: فعالسازی کشتارگاههای غیر فعال سراسر استان با هماهنگی فرمانداران و شهرداران مناطق، پیگیری و در قالب طرح دراز مدت انتقال کشتارگاههای استان به خارج از مناطق مسکونی برابر با قوانین زیست محیطی باید انجام شود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اعلام هرگونه نرخ جدید گوشت، بایستی پس از ارائه آنالیز توسط معاونت بهبود تولیدات دامی به دبیرخانه قرارگاه امنیت غذایی و تصویب در ستاد تنظیم بازار انجام شود.
مویدی با تاکید بر رقابتی شدن قیمت ها با هدف حمایت از بخش آسیب پذیر جامعه خاطرنشان کرد: پس از هماهنگی با معاونت تولیدات دامی و توسعه بازرگانی، نسبت به واردات دام از سایر استان ها اقدام خواهد شد.
وی با اشاره به بستههای حمایتی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برای دامداران و توسعه بخش تولید دام سبک و سنگین در استان ادامه داد: پیگیریهای لازم در زمینه تسهیلات مورد نیاز تولیدکنندگان دام از محل تبصره 16 و 18 در ادارات تابعه بایستی انجام و گزارش آن به صورت هفتگی به حوزه ریاست سازمان ارائه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به پائین بودن قیمت ذرت تولید شده در استان به نسبت سایر استانها اشاره داشت و افزود: واحدهای متولی با همکاری اتحادیه امور دام، اقدامات لازم را جهت خرید و تامین نیاز دامداران هرمزگان از کشاورزان با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میناب در دستور کار قراردهند.
مویدی در ادامه تامین نهاده ها از طریق واردات را یکی دیگر از راهکارهای مدیریت بازار و کاهش قیمت تمام شده گوشت قرمز عنوان کرد و یادآور شد: به منظور کاهش قیمت تمام شده، پیگیریهای لازم جهت اختصاص درصدی از واردات جو مورد نیاز دامداران از بنادر استان برای حمایت از تولیدکنندگان هرمزگان توسط اداره کل پشتیبانی امور دام انجام خواهد شد.
وی بر تهیه و ارائه آمار دقیق کشتار روزانه دام سبک و سنگین درون استان و همچنین میزان لاشه وارد شده از طریق سایر استانها توسط اداره کل دامپزشکی هرمزگان تاکید کرد و گفت: واردکنندگان لاشه، نسبت به خوداظهاری وضعیت و جزئیات لاشه و نحوه توزیع گوشت های وارداتی به معاونت توسعه بازرگانی اقدام و اداره کل دامپزشکی استان نیز در این خصوص اهتمام و همکاری لازم را به خرج دهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در ادامه بر تسریع ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها بر تشکیل و فعالسازی اتاقهای اصناف کشاورزی تاکید کرد و بیان داشت: اداره امور عشایر نیز میزان گوشت تحویلی خود جهت مصرف در استان را با معرفی چوبدار مربوطه به معاونت توسعه بازرگانی جهاد اطلاع دهد.
مویدی ضمن تاکید بر احصای دقیق دام سبک و سنگین آماده کشتار در شهرستانهای استان افزود: مدیران جهاد کشاورزی در شهرستانها پس از برآورد نیاز حوزه استحفاضی با توجه به مصرف گوشت روزانه شهروندان، الزاما وظیفه دارند میزان مازاد نیاز خود را به تفکیک هر ماه تا پایان فروردین ماه 1402 به معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی اعلام نمایند.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان مدیران شهرستانی مکلفند نرخ دقیق دام سبک و سنگین شامل زنده و لاشه، درب واحد صنفی و قیمت مصرف کننده را به صورت روزانه و پس از بررسی دقیق میدانی به معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی ارسال نمایند.
وی در بخش پایانی سخنان خود مدیران ادارات شهرستانی جهاد را موظف کرد، گزارش کلی از وضعیت دام های شهرستان را با ذکر دسته بندی بیمه و پلاک کوبی شده، مولد، آماده کشتار، میزان دریافت نهاده و ... تدوین و برای بهره برداری به معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی ارسال نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد