حسین نورعلیوند در نشست تخصصی کارشناسان و مسئولان مراکز اورژانس اجتماعی استان در شهرستان مرزی مهران افزود: این پایگاه ها با هدف شناسایی، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه و کم برخوردار شهرستان های استان دایر شده و در مرحله نخست در این شهرستان ها فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی به خدمات مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی که بصورت شبانه روزی فعالیت دارند، اشاره کرد و افزود: عموم مردم در صورت مواجهه با آسیب های اجتماعی با شماره گیری ۱۲۳ در هر ساعتی از شبانه روز می توانند از خدمات این مراکز برخوردار شوند.
مدیرکل بهزیستی ایلام از تماس سه هزار و ۲۶۹ نفر با مراکز اورژانس اجتماعی در استان طی سال جاری خبر داد و گفت: همچنین این مدت یک هزار و ۳۳۵ نفر از خدمات واحد سیار و ۲ هزار و ۵۴۵ مورد نیز از خدمات واحد مداخله در بحران بهره مند شده اند.
نورعلیوند سایر خدمات ارایه شده در مراکز اورژانس اجتماعی استان را حمایت از زنان آسیب دیده اجتماعی، زنان خشونت دیده، همسر آزاری، کودک آزاری، افراد اقدام به خودکشی، سالمند آزاری، معلول آزاری، کودکان کار و خیابان، مبتلایان به نارضایتی جنسیتی، دختران در معرض آسیب و فرار از منزل برشمرد.
مدیرکل بهزیستی ایلام خدمات این پایگاه ها را در زمینه های مختلف نظیر خانه به خانه، اولویت بندی آسیب ها، شناسایی مراکز آسیب و افراد آسیب دیده، ارایه خدمات مشاوره ای، مددکاری و حمایتی، ارجاع به واحدهای اورژانس اجتماعی و ... برشمرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر