حجتالاسلام احمد حسین فلاحی در گفتگو با جام جم آنلاین بیان کرد: همانطور که امام راحل ۴۳ سال پیش فرمود آمریکا هنوز هم هیچ غلطی نمیتواند بکند، دشمن قدرت براندازی نظام را ندارد و امروز هم این بحث مطرح است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: دشمن با فشار اقتصادی سعی دارد مردمی که انقلاب کردند، ۴۳ سال پای انقلاب ایستادند و تمام سختیها، جنگها و بحرانها را تحمل کردند تحت فشار قرار دهد اما در همین فتنه اخیر هم شکست خورد.
این نماینده مجلس اضافه کرد: سه ماه آتش افروزی و جنگ های ترکیبی به راه انداختند، تمام جبهههایی اپوزسيون داخلی و خارجی را پای کار آوردند، از متفقین، سلطنتطلبها، کومله، کشورهای اروپایی، رژیم صهیونیستی، منافقین، دموکرات و... همه را به میان میدان آوردند اما در نهایت ۸۰ هزار نفر بیشتر با آنها همراهی نکردند و ۸۵ میلیون نفر ملت ایران پای نظام ایستادهاند.
فلاحی افزود: در چند روز گذشته اظهارات سردمداران آمریکا را دیدیم که گفتند ما حتی فکر براندازی نظام جمهوری اسلامی را هم نمیکنیم چرا که در براندازی حکومتها مخصوصا نظام جمهوری اسلامی ناموفق بودیم.
وی با بیان اینکه برای کسانی که عملکرد نظام جمهوری اسلامی را با رژیم طاغوت مقایسه میکنند یک پیشنهاد دارم، گفت: از کودتای رضاخان تا سال ۵۷ کشور تقریبا ۵۸ سال در اختیار رژیم پهلوی اول و دوم بود و الان ۴۳ سال است در اختیار جمهوری اسلامی است.
این مسئول ادامه داد: عملکرد نظام کاملا مشخص است و اگر کسی بخواهد منصفانه قضاوت کند خواهد گفت که ایران در عرصههای مختلف پیشرفتهای زیادی داشته است.
عضو کمیسیون آموزش مجلس افزود: ما انقلاب را از صفر شروع کردیم و این مسیر را تا اینجا رسیدیم اما برخی در مقایسه و ارزیابی ۵۸ پهلوی با ۴۴ سال انقلاب اسلامی این صحبت را مطرح میکنند که اگر پهلوی هم بود این پیشرفتها صورت میگرفت.
حجتالاسلام فلاحی ادامه داد: مقام معظم رهبری این پیشنهاد را میدهند که شما از لحاظ علمی ببینید در کشور چقدر پیشرفت کردهایم در حالیکه قشر تحصیل کرده ما پیش از انقلاب در اقلیت بود.
وی با بیان این مطلب که آخرین آمار دانشجویان پیش از انقلاب ۱۵۴ هزار نفر بود اما اکنون ۴ میلیون دانشجو داریم، افزود: ایران در بسیاری از عرصههای علمی یا کشور اول منطقه و یا جزء ۱۵ کشور اول دنیاست.
این نماینده مجلس بیان کرد: همین نکتهای که اخیرا رسانههای مختلف از آن بهعنوان نقص نظام یاد کرده و علیه ما جوسازی میکنند دقت پهبادهای ماست که نه تنها روسیه بلکه کشورهای اروپایی هم دنبال آن هستند.
فلاحی ابراز داشت: این پیشرفتها پشتوانه علمی دارد اما در گذشته کشور در همه این زمینهها به خارج از کشور وابستگی داشته است.
به گفته این نماینده مجلس، ایران پیش از انقلاب از نظر بهداشتی و علمی پایینترین جایگاه منطقه را داشت، حتی پزشکان عمومی ما از بنگلادش، پاکستان و هند میآمدند اما امروز بسیاری از پزشکان ما به سایر کشورها مهاجرت میکنند و بسیاری از بیماران از کشورهای منطقه ترجیح میدهند در ایران درمان شوند.
این مسئول بیان کرد: در زمان طاغوت در مدارس به دانشآموزان تغذیه میدادند به این علت که خانوادهها از نظر اقتصادی مشکل داشتند و فرزندانشان دچار سوءتغذیه میشدند برای همین پیشنهاد شده بود در مدرسه به بچهها تعذیه بدهند تا ضعف اقتصادی خانوارها جبران شود.
وی با بیان اینکه وقتی بین تهران و تبریز میخواستند رالی برگزار کنند همه جادهها خاکی بود و بین شریانهای اصلی کشور و بین تهران و شهرهایی چون تبریز جاده آسفالت وجود نداشت اما امروز جادههای مواصلاتی ما همه آسفالت شده و دارای زیرساخت مناسب هستند.
فلاحی گفت: در زمان طاغوت آب آشامیدنی لولهکشی وجود نداشت، تنها دو درصد روستاهای ما آب و برق و کلا ۵ شهر ما گاز داشتند اما امروز همه شهرها، شهرهای کوچک و روستاها هم عمدتا گازکشی شده و دارای زیرساختهای عمرانی هستند و همه این موارد در سایه انقلاب و با پیشنهاد امام صورت گرفت.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات اذعان کرد: پیش از انقلاب ارتش ایران را به جنگهای منطقهای میبردند یا در داخل کشور نشستهایی را برگزار میکردند بدون آنکه به شاه مملکت حتی خبر بدهند اما امروز در پرتو استقلال کشور حتی نمیتوانند نگاه کج به مرزهای ما بیندازند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد