به گزارش جام جم آنلاین، مهدی میرمحمد صادقی با اشاره به اینکه شیب نزولی حوادث جاده ای سال گذشته مطلوب بوده است، افزود: متاسفانه این رقم امسال نسبت به سال قبل ١٠ درصد افزایش داشته است که باید علت آن بررسی و رفع شود.
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی دادستانی کل کشور تاکید کرد: باید بررسی کرد چقدر از فناوریهای نوین برای کاهش تصادفات جاده ای میتوان بهره برد همچنین وضعیت ارتقای استاندارد کیفی خودروها خصوصا در سیستم پیشرفته ترمز و ایربگ در کشور چگونه است و زمان حضور طلایی در محل بروز تصادفات و عملکرد واحدهایی که در این رابطع موثر هستند، چکونه است.
صادقی اضافه کرد: بر اثر تصادفات جاده ای در کشور روزانه ۴۵ نفر کشته، هزار نفر مجروح و ١٠٠ نفر معلول و هزار میلیارد ریال خسارت و کاهش درآمد ٢٠٠ خانوار ایجاد میشود که آمار نگران کننده است.
وی تاکید کرد: متاسفانه آمار تصادفات جاده ای سالیانه نشان میدهد، خسارت تصادفات سالیانه معادل ۴ تا٧ درصد تولید ناخالص داخلی است و ٣٧٠ هزار مجروح و ۴۵ تا ۶٠ هزار معلول و حدود ٣ هزار معلول قطع نخاع به بار میآورد که ١٠ درصد از قربانیان را دانش آموزان و دانشجویان تشکیل میدهد و ۶٢ درصد از این افراد در سن مولد هستند.
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی دادستانی کل کشور تاکید کرد: ۶٠ درصد جراحات منجر به فوت ناشی از رانندگی است، تصادفات یکی از مهمترین عوامل توسعه اجتماعی است.
وی با تاکید بر اینکه موضوع حوادث جاده ای را باید جدی بگیریم و تلاش برای کاستن فراوانی شان کنیم، گفت: باید از ظرفیت دستگاهها برای کاهش امار تصادفات جادهای استفاده کنیم. باید دید چرا قوانین اجرا نشده است، موانع چیست و ظرفیت دادستانی برای رفع این مشکل چه مواردی است؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد