به گزارش جام جم آنلاین، رضا رسولی، منتقد و نویسنده پیرامون فرامتن حجاب و عفاف در تاریخ ایران گفت: از جمله شبهات سال گذشته كه بیش از گذشته مطرح شد این است كه حجاب در قوانین جاری و حقوق اسلامی تجلی دارد یا خیر درحالیكه حجاب بر اساس اصل هشتم قانون اساسی مبنای قانونی دارد و بی حجابی از مصادیق بارز منكرات جامعه محسوب میشود.
وی افزود: در ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی صراحتاً مجازات بی حجابی مطرح شده و دو مصوبه نیز شورایعالی انقلابفرهنگی در این زمینه تحت عنوان راهبرد گسترش حجاب دارد.
این منتقد اظهار كرد: طبق اصل ۱۳۸ قانون اساسی وزرا میتوانند و حق دارند در حیطه اختیارت و وظایف خود آییننامهها و دستورالعملهای مختلف را صادر و اجرا كنند.
وی با اشاره به اینكه نیازمند قانون جامع عفاف و حجاب مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی هستیم كه فراگیر باشد افزود: فراتر از قوانین و قانون اساسی بحث حجاب موضوع رفتاری است كه انتظار میرود در جامعه ایرانی مردم به آن توجه ویژه داشته باشند؛ چون ایرانیان پیش از درخشش فرهنگ اسلامی در ایران نیز دارای سبك زندگی و سلوك اجتماعی عفیفانه و نجابت محور بود.
این نویسنده ادامه داد: اگر به هر دلیلی آموزههای فرهنگی كاركرد نداشته باشند پای قانون وسط میآید و بر اساس وظایف ذاتی نسبت به هرجومرج فرهنگی اعمال قانون صورت میگیرد.
وی با بیان اینكه در لیبرالترین كشورهای دنیا كه با مبانی اعتقادی و ارزشی هیچ نسبتی ندارند قانون بهعنوان ناموس اجتماعی جامعه است افزود: جنبش زن زندگی آزادی به نا جنبش ضد زن تبدیل شد كه مرزهای امنیت روانی، اجتماعی و خانوادگی زنان را درنوردید و نقاط امن جامعه را برای زنان ناامن ساخت و با دروغی بزرگ به نام حمایت از آزادی زنان تلاش داشت خودش را بهعنوان جنبش زنانه نشان دهد.
رسولی تصریح كرد: در جامعه ایران با فعالیت تبیینی، آموزشی و تربیتی نباید از نیازهای فیزیولوژی انسان غفلت كنیم و باید نیازهای جنسی جامعه در چارچوب خانواده تأمین شود و به منزلت جامعه و مهار تورم توجه كنیم.
وی با اشاره به اینكه تأمین نیازهای معیشتی مردم برای ترویج بحث حجاب است افزود: اگر نظام ربوی در بانكها و نظام پولی توسعه پیدا كند كشور را با بیحیایی و گستاخی آمیخته خواهد كرد؛ چون اثرات مال حرام در سبك زندگی افراد ویرانكننده است.
این منتقد و نویسنده خاطرنشان كرد: نظارت بر محصولات فرهنگی غیرمجاز، تولید محصولات فرهنگی جذاب و شناخت صنایع اثرگذار فرهنگی ضرورت دارد و در اغتشاشات اخیر شاهدیم بازیهای رایانهای نقش زیادی در جریانسازی اجتماعی داشت.
سیاست ایرانی یک مجله صوتی و تصویری است . سیاست ایرانی برنامه ای برای علاقه مندان به سیاست است که نگاه فراوانی به موضوعات مختلف دارد. این برنامه از چهار میز تخصصی تشکیل شده است که هدایت آنها را اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها نیز روزنامه نگاران با سابقه بر عهده دارند.
دکتر سعید آجورلو استاد دانشگاه هدایت میز علوم سیاسی و جامعه شناسی سیاسی ، دکتر حنیف غفاری و دکتر فاطمه نکولعل آزاد که از اساتید دانشگاه هستند هدایت میز روابط بین الملل ، دکتر رضا گنجی هدایت میز تاریخ سیاسی و علی اکبر عبدالعلی زاده ، عضو شورای سردبیری روزنامه جام جم هم هدایت میز جریان شناسی سیاسی فرهنگ را بعیده دارند. مصطفی صادقی سردبیری این برنامه و فریدون ماهر نیز تهیه کنندگی این برنامه را بر عهده دارند.
مجله صوتی و تصویری سیاست ایرانی به مدت صد بیست دقیقه پنجشنبه هر هفته از رادیو گفت و گو پخش می شود.
شبكه گفتوگو را علاوه بر امواج رادیو میتوانید از طریق گیرندههای دیجیتالی، رادیونما، اپلیكیشن ایران صدا و آدرس اینترنتی radiogoftogoo. ir نیز دریافت كنید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد