به گزارش جام جم آنلاین ایلام و به نقل از ایرنا ؛ فاطمه رستگار در آئین ثبت ملی قصهگویی ایرانی همزمان با ستاد مرکزی کانون و سراسر کشور افزود: استان ایلام با توجه به پیشینه غنی خود، دارای متل و قصههای محلی و عامیانه زیادی است که وجود این داستانها بر غنای ادبیات شفاهی و قصه گویی استان افزوده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام با بیان اینکه تمام مراکز استان دارای مربی قصه گوی کارکشته و باتجربه هستند، گفت: مربیان با استفاده از ظرفیت قصه گویی به عنوان یک هنر تأثیرگذار در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با برخورداری از توان این هنر، مفاهیم اسلامی، اجتماعی، اخلاقی و انسانی را به زبانی هنرمندانه به مخاطبان انتقال میدهند.
رستگار ادامه داد: چراغ انجمنهای قصه گویی استان با توجه به استقبال کودکان، نوجوانان، والدین و حتی مادر و پدربزرگها، همیشه روشن و فعال است و مربیان و اعضا از کتب قصه یا متل های بومی محلی به یادگار مانده از پیشینیان به قصه گویی میپردازند و در این انجمن گارگاه آموزشی قصه گویی، تجزیه و تحلیل قصههای بیان شده انجام میگیرد.
رستگار با تاکید بر اینکه قصه گویی علاوه بر تقویت تخیل در کودکان، زمینه آشنایی آنها را با هویت ایرانی و اسلامی فراهم کند، ادامه داد: باتوجه به قدمت بسیار کهن قصه گویی در جوامع بشری از گذشتههای دور تاکنون، یکی از راههای انتقال مفاهیم اخلاقی و اجتماعی به کودکان از طریق قصهگویی بوده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام با بیان اینکه بسیاری از سورههای قرآن کریم، بیان کننده قصههایی جذاب و شیرین از گذشتگان برای ما است، افزود: با قصه گویی بهتر میتوان سبک زندگی اصیل ایرانی اسلامی را در بین کودکان و نوجوانان تبیین کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد