به گزارش خبرنگار جامجم، چندی قبل مرد جوانی غافل از اینکه در دام اعضای باند ماموران قلابی گرفتار شده، به پلیس آگاهی غرب استان تهران رفت و درخواست کرد تلفن همراه و پولش را تحویل بگیرد. این مرد به افسر تحقیق گفت: «دیروز عصر در حال رفتن به خانه بودم که یک خودروی پژو پارس با سه سرنشین کنارم توقف کرد. یکی از آنها لباس پلیس و بیسیم داشت. خودشان را مامور مبارزه با موادمخدر معرفی کردند. یکی از آنها مدعی شد، گزارش شده من موادمخدر توزیع میکنم. هرچه به او گفتم اشتباه میکنی، قبول نکرد. بعد هم از من خواست محتویات جیبم را خالی کنم. پول و تلفن همراهم را روی صندوق عقب خودرو گذاشتم. آن مرد گفت باید گوشیام را بررسی کنند سپس پولها و گوشی را برداشت و خواست فردا برای گرفتن آنها به پلیس آگاهی بیایم. من هم برای گرفتن آنها آمدم.»پس از بررسی ادعای این مرد مشخص شد او در دام اعضای یک باند از ماموران قلابی گرفتار شدهاست. تحقیقات برای دستگیری متهمان آغاز شدهبود که قربانیان دیگری نیز با مراجعه به ماموران شکایتهای مشابهی را مطرح کردند. یکی از آنها گفت: «سه نفر با لباس و تجهیزات پلیس سد راهم شدند. آنها خود را مامور مبارزه با موادمخدر معرفی کردند و گفتند به من مظنون هستند. هرچه گفتم اشتباه میکنید، بیفایده بود. کارت بانکی و رمزش را گرفتند تا گردش حسابم را چک کنند و قرار شد روز بعد آن را تحویل بگیرم. ساعتی بعد پیامکی از بانک دریافت کردم و متوجه شدم، موجودی حسابم خالی شدهاست. همانجا متوجه شدم آنها ماموران قلابی هستند.»
هشدار پلیس: از ماموران کارت شناسایی بخواهید
سرهنگ فضلا... سواریپور، رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران در این باره به خبرنگار جامجم گفت: «با توجه به شگرد مجرمان، مطمئن بودیم با یک باند حرفهای و سابقهدار روبهرو هستیم که در تیمهای سه یا چهار نفره طعمههای خود را شکار میکنند. آنها برای اینکه نقشه خود را اجرا کنند، از لباس نیروی انتظامی، تجهیزات پلیسی و از خودروهای پژو پارس و جک استفاده میکردند. شهریار و اطراف آن، محل جولان اعضای این باند بود. در حالی که تبهکاران سعی کردهبودند ردی از خود باقی نگذارند، یک اشتباه آنها در استفاده از کارتهای سرقتی، هویتشان را فاش کرد. سرکرده باند که به اتهام جرمی دیگر در زندان به سر میبرد، شناسایی و به پلیس آگاهی احضار شد که در تحقیقات به سرقتهای سریالی با همدستی پنج عضو باندش اعتراف کرد. به این ترتیب دیگر اعضای باند هم در عملیاتی ضربتی دستگیر شدند.»
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۳ نفر از مالباختگان شناسایی شدهاند، هشدار داد: « سرقت در پوشش مامور یکی از شگردهای سارقان است که در این روش، مجرمان با سوءاستفاده از لباس نیروهای نظامی و انتظامی و گاه در پوشش نهادهای خدماترسان از جمله ماموران آب، برق، گاز، بهداشت، شهرداری، کمیته امداد، پستچی و سایر سازمانها اقدام به سرقت اموال مردم میکنند. سارقان مامورنما اغلب با استفاده از تجهیزات قلابی (بیسیم، دستبند، شوکر، اسلحه و...)، اقدام به فریب سوژههای خود میکنند که این موارد، دلیلی بر مامور بودن افراد نیست. اگر فردی با لباس و تجهیزاتی پلیسی به آنها مراجعه کرد، باید از او کارت مطالبه کنند و ماموران موظف به ارائه کارت شناسایی خود هستند.»
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: