جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در این آیین که به صورت همزمان با افتتاح فاز اول طرح نجما در شهرستان کاشان با حضور مدیران مخابراتی و مسئولین شهرستان کاشان برگزار شد؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت بالاخص شهیدان رجایی و باهنر گفت: طرح های که امروز به همت تلاشگران مخابراتی در مخابرات منطقه اصفهان به بهره برداری می رسد شامل ۱۳۳ پروژه دیتا، ۸۳ پروژه فیبر نوری، ۶۹ پروژه سیستم های انتقال، ۷۹ پروژه شبکه همراه شامل ایجاد سایت جدید، ارتقاء تکنولوژی و …، ۴۱ طرح سیستم های مخابراتی (سوئیچ) و ۳۷ پروژه ساختمان، پاور، تاسیسات و … است .
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر موضوع توسعه اقتصادی کشور اظهار کرد: موضوع توسعه اقتصادی بحث بسیار مهمی است که طبق فرمایشات رهبری معظم در حال حاضر دشمن اتاق جنگ خود را به این ورطه کشانده و راهکار برون رفت از آن افزایش تولید و مهار تورم است.
مهندس سلطانی افزود: یک شرکت به تنهایی قادر به ایجاد رونق اقتصادی نیست و طبق فرمایشات رهبری یکی از این الزامات تحقق آن، همیاری دستگاه ها با یکدیگر در راستای رونق تولید و رشد اقتصادی است که نفس حضور مسئولین مخابرات در شهرستان ها ایجاد همین همدلی با دستگاه های اجرایی است.
اقتصاد رکن ماندگاری شرکت ها
مهندس سلطانی توزان درآمد و هزینه را لازمه ماندگاری بنگاه های اقتصادی دانست و عنوان کرد: ثبات در سیاست ها و تصمیم ها و وجود مدل عقلانی اقتصادی با هدف ایجاد تعادل در درآمد و هزینه ها است که بنگاه های اقتصادی را قادر به ادامه حیات می کند و طبق منویات مقام معظم رهبری در کنار توجه به کسب و کارهای نوپا بنگاه های بزرگ اقتصادی نباید فراموش شوند.
سلطانی ضمن مقایسه آمار درآمد و هزینه های شرکت مخابرات ایران در ۱۰ سال گذشته بیان کرد: یک بررسی اجمالی نشان خواهد داد که نرخ بازگشت هزینه های ما در شبکه ثابت و سیار در طول سال های گذشته روند بسیار نزولی را طی کرده تا جایی که به مرز ضرر ده بودن نزدیک شده است.وی ادامه داد: این موضوع نشان دهنده این است که صنعت ارتباطات کشور دچار بی ثباتی است و نیاز به بازنگری دارد و در صورت حل نشدن این موضوع، سرمایه گذاری در این عرصه برای هیچ کسی توجیه اقتصادی نخواهد داشت.
عدم توقف توسعه در شرکت مخابرات علی رغم شرایط اقتصادی
مهندس سلطانی گفت: با وجود کاهش نرخ درآمدی در شرکت مخابرات ایران، این مجموعه به عنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور هیچ گاه در بحث سرمایه گذاری توسعه ای کوتاهی نکرده و سال به سال میزان سرمایه گذاری آن برای توسعه شبکه ثابت و سیار افزایش یافته است.
وی اجرای طرح نجما در سراسر کشور را نمونه ای از حرکت جهادی شرکت مخابرات در راستای توسعه زیرساخت های ارتباطی دانست و عنوان کرد: این طرح با دست خالی در لبیک به فرمان دولت مبنی بر ارائه ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در خرداد ۱۴۰۱ کلید خورد و اجرای آن به استان ها نیز ابلاغ شد.
مهندس سلطانی ادامه داد: اولین افتتاح نجما در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ در یکی از روستاهای تهران انجام دادیم و در حال حاضر هر هفته در جای جای کشور عزیزمان روند افتتاحات جریان دارد.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: