به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، علیدوست اظهار داشت: آب استان یزد از دو منبع آب منابع زیرزمینی و آب انتقالی تأمین میشود و اخیرا مقداری از آب خلیج فارس نیز به آن اضافه شده است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان یزد گفت: حد مجاز EC آب حداکثر ۲ هزار و ۲۰۰ است و این میزان برای چاههای زیرزمینی استان از ۷۰۰ تا بعضا ۳ هزار نیز در برخی شهرها میرسد، بنابراین در مناطقی که EC آب چاههای زیرزمینی بالاتر از ۲ هزار شود از اختلاط آب انتقالی و چاههای زیرزمینی بهره میبریم تا کیفیت آب مناسب شود.
وی افزود: میانگین EC آب در شهر یزد حدود ۹۵۰ تا هزار است و EC مجموعه شبکه آب شهر یزد از عدد۵۰۰ تا هزار و ۵۰۰ در برخی مناطق یزد رسیده است و آنچه مسلم است که هیچ گاه کیفیت آب یزد از حد مجاز و استاندارد خارج نشده است.
علیدوست گفت: سه ایستگاه اصلی برداشت آب در شهر یزد تعبیه شده است و در شهرهایی چون میبد، اردکان، بافق و بهاباد نیز چنین ایستگاههایی راهاندازی شده است که EC آب این ایستگاهها حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ است.
وی افزود: آب مناطقی چون بلوار جمهوری، بلوار ۱۷ شهریور، آزادشهر و امامشهر به دلیل ترکیب با آب انتقالی با EC تقریبا ۵۰۰ بالاترین کیفیت را داراست، کیفیت آب منطقه صفائیه تقریبا متوسط و از ۷۰۰ تا هزار و ۱۰۰ متغیر است.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان یزد گفت: کیفیت آب منطقه صفائیه تقریبا متوسط و از ۷۰۰ تا هزار و ۱۰۰ متغیر است و در مناطقی چون مرکز شهر، میدان امام حسین، بلوار دانشجو، خیابان مسکن و بلوار امامزاده جعفر EC آب تا ۱۵۰۰ نیز میرسد.
وی افزود: آب شرب در شهرهای نیر و ابرکوه در استان کیفیت بالاتری دارد و کیفیت آب در شهرستانهای بهاباد، بافق، اردکان و میبد نسبت به سایر مناطق استان از کیفیت پایینتری برخوردار است با این حال EC آب شرب استان در حد مجاز و استاندارد قرار دارد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد