به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین _خوزستان، ارسلان قنواتی ظهر چهارشنبه ۱۹ مهرماه در اختتامیه رویداد پتروفن زون ۲ که در منطقه ویژه اقتصادی برگزار شد، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا از فرایند نسبت به رویداد بیشتر استفاده کنیم، زیرا فرایندی که در نظر گرفتهایم از رویدادهای پشت سر هم برنامهریزی شده تا بتوانیم یک عملکرد مستمر برای حضور شرکتهای دانش بنیان درون منطقه داشته باشیم.
وی افزود: نوآوری باز، همکاری منابع بیرون از سازمان در کنار منابع درون سازمان است و سعی کردیم برای اولین بار در کشور نوآوری باز را بومیسازی کرده و در قالب پتروفن زون برگزار کنیم.
مدیرعامل مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران گفت: علی رغم اینکه از فناوری استقبال شده اما نرخ بهرهوری در تمام دنیا کاهشی بوده که یکی از عوامل آن کاهش سرمایهگذاری در آرندی سازمانها است، علت دیگر افزایش اختلاف بین سازمانهای بزرگ و شرکتهای کوچک است.
قنواتی بیان کرد: در پتروفن زون با فراخوانهایی که اطلاع رسانی شد و فرهنگ سازیهایی که صورت گرفت موفق شدیم آفرینش و نوآوری را داشته باشیم، پس از آن نیز طی جلسات بی تو بی که با سازمانها و پتروشیمیهای مستقر در منطقه برگزار شد با همکاری سازمانهای مختلف در سراسر کشور از جمله معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، وزارت صمت و وزارت علوم توانستیم نیازها را شناسایی، شناسنامهدار و اولویت بندی کنیم که این سبب شد تا شرکتهای دانش بنیان از سراسر دنیا بتوانند راهکارهای فناورانه ارائه دهند و این انتشار نوآوری را در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه با برگزاری جلسات بی تو بی دستاوردهای بسیار خوبی کسب کردیم، تصریح کرد: در پتروفن زون یک ۵۲۷ شرکت از ۱۷ استان رزومه ارسال کرده تا در این رویداد حضور داشته باشند؛ در پتروفن زون ۲ نیز یک هزار و ۶۷۲ شرکت از ۲۷ استان کشور رزومه ارسال کردند.
مدیرعامل مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران ادامه داد: در پتروفن زون یک بومیسازی تجهیزات در ۶ دستهبندی مکانیکی الکترونیکی، ابزار دقیق اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، حوزه های HSE، توصیههای زنجیره ارزش، بازآفرینی کسب و کار و صرفهجویی بهینه سازی صورت گرفت اما در پتروفن زون ۲ سعی کردیم رت تخصصیتر کار کرده و بومیسازیها را به مواد شیمیایی، ابزار دقیق، الکترونیکی و مکانیکی تفکیک کنیم.
قنواتی عنوان کرد: در پتروفن زون یک ۴۴ درصد شرکتها بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت داشتند و در پتروفن زون ۲ این عدد به ۵۳ درصد رسید؛ همچنین در پتروفن زون یک ۶۶ درصد شرکت ها فناور و ۴۴ درصد دانش بنیان بودند که در پتروفن زون ۲ آمار تقریباً مشابه بوده است.
وی تصریح کرد: در پتروفن زون یک، ۳۴ تفاهمنامه امضا شد و در پتروفن زون ۲ با همکاری شرکتهای پتروشیمی رازی، پتروشیمی امیرکبیر، نوید زرشیمی، فناوران، تخت جمشید و پتروشیمی غدیر ۱۹۹ صورتجلسه به امضا رسید که در نهایت ۱۹۰ تفاهمنامه منعقد شد.
مدیرعامل مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران اضافه کرد: در این رویداد ۳۵ شرکت موفق شدند ۸۴ نیاز عنوان شده را در قالب ۱۹۰ تفاهمنامه به امضا برسانند که بیشترین درصد تفاهمنامه با پتروشیمی رازی بوده است، این نشان از آن دارد وقتی شرکتهای دانش بنیان در منطقه حضور پیدا کرده و به صورت مستقیم ارتباط برقرار میکنند میتوانند کارهای خوبی انجام دهند.
قنواتی اظهار کرد: در پتروفن زون ۲ تعداد یک هزار و ۶۷۲ رزومه ارسال شد و با یک هزار و ۲۵۰ شرکت مصاحبه تخصصی و داوریهای متعدد صورت گرفت که به جرات میتوان گفت ۳۵ شرکت دانش بنیان و فناور بزرگ سراسر کشور در این جمع حضور دارند و این برای ما مایه افتخار است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد