معاون رییس جمهور در آیین بهره برداری از بیمارستان فرخی (بحران) یزد:

ساخت بیمارستان بحران یک اقدام جهادی است

یزد- معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در آیین افتتاح و بهره بردای از بیمارستان ۱۲۶ تختخوابی فرخی( بحران) یزد گفت: ساخت و تجهیز این بیمارستان در مدت سه سال، یک کار جهادی است و این موضوع نشان دهنده تدبیر، برنامه ریزی، دقت، پشتکار و پیگیری است.
کد خبر: ۱۴۲۶۸۷۰
نویسنده کاظم صادقپور

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، دکتر داوود منظور اظهار داشت: ساخت و تجهیز این بیمارستان کار بزرگی است زیرا تخصص های مهم و مورد نیاز مردم را در اینجا داریم و یک ظرفیت ممتاز به ظرفیت های درمانی و پزشکی استان یزد افزوده شده است.

وی گفت: وظیفه ما در دولت بیش از هر چیز توجه به سلامت و معیشت مردم است و به این دو خدمت بیشتر از سایر خدمات اهتمام داریم و خرسندیم که در دولت آقای رییسی بیمارستان های زیادی یکی پس از دیگری در حال افتتاح است.

معاون رییس جمهور با اشاره به اینکه تعداد بیمارستان های در حال ساخت در کشور ۴۰۰ مورد است افزود: در تلاش هستیم تا با تامین منابع مالی لازم، ساخت پروژه ها را تا پایان سال جاری به اتمام رسانده و تجهیز و تکمیل آنها را در نیمه نخست سال آینده انجام دهیم.

دکتر منظور ادامه داد:یک سال از ساخت بیمارستان بحران یزد در دوران شیوع کرونا بوده و این امر نشان می دهد دست اندرکاران استان و دانشگاه فرصت را مغتنم شمرده تا این پروژه به نتیجه برسد.

رییس سازمان برنامه و بودجه خاطر نشان کرد: مواردی که برای تکمیل بیمارستان بحران مانند محوطه سازی،جذب نیروی خدماتی و هر چه مورد نیاز است را با پیگیری و همکاری استاندار یزد در اولویت قرار می دهیم.

معاون رییس جمهور همچنین از پرداخت مطالبات و تسویه حساب با پیمانکار بومی این پروژه خبر داد و از خیر،استاندار و همه کسانی که در تامین منابع مالی این پروژه همکاری کردند قدردانی کرد.

وی از پیگیری های دکتر  سید جلیل میرمحمدی، دکتر محمد صالح جوکار،استاندار یزد، دکتر هاشمی باجگانی رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد و دکتر دهقانی مدیر بیمارستان شهید رهنمون در ساخت و تجهیز این پروژه قدردانی کرد.

 شایان ذکر است: مساحت این بیمارستان 5 هزار و ۲۴۰ مترمربع بوده و دارای شش اتاق عمل و بخش‌های زنان، داخلی، اعصاب، چشم و گوش و حلق و بینی است که در مواقع عادی به عنوان مکمل بیمارستان شهید رهنمون به ارائه خدمت به مردم می پردازد و در مواقع بحران و شیوع بیماری های واگیردار مثل کرونا با افزایش تا 150 تخت به صورت مستقل استان را پوشش می دهد به این طریق  از آلودگی سایر بیمارستان ها جلو گیری می شود.  

تاکنون بالغ بر 150 میلیارد تومان جهت بهسازی و بازسازی ساختمان و تجهیزات تاسیسات برقی و مکانیکی این بیمارستان و 120 میلیارد تومان نیز برای خرید تجهیزات و آماده سازی آن هزینه شده است که برای پرداخت مطالبات و تکمیل آن همچنان به حدود 60 میلیارد تومان دیگر نیاز است.  

بهسازی و بازسازی بیمارستان بحران یزد از سال ۹۹ آغاز شد و درحالی‌که میانگین ساخت مراکز بیمارستانی در کشور پنج تا ۱۰ سال است، اکنون این مرکز بیمارستانی در کمتر از سه سال به بهره‌برداری رسید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها