به گزارش جام جم آنلاین ، با اشاره به اینکه ۲۷ میلیارد ریال اعتبار از این میزان به بازگشایی راه های عشایری کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته تاکید کرد: براساس برنامه ریزی انجام گرفته قرار است۲هزار کیلومتر از راه های عشایری استان بازگشایی شود.
وی تاکید کرد: تاکنون بازگشایی ۵۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان های گرمسیری گچساران و باشت انجام گرفته است.
رییس اداره عمران و امور زیربنایی اداره کل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این استان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه عشایری دارد که برخی از راه ها به دلیل قرار داشتن در مناطق ییلاق و کوچ اهالی آن به مناطق قشلاقی نیازی به بازگشایی ندارد.
عباسیان با یادآوری اهمیت وجود راه های مناسب برای دسترسی مناسب اهالی عشایر به منظور انتقال محصولات تولیدی و رفاه عشایرنشینان ابرازامیدواری کرد:بازگشایی راه های عشایری در کمترین زمان ممکن صورت گیرد.
وی همچنین از اختصاص ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای انجام آبرسانی سیار در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: روزانه ۱۰ سرویس آب هر یک با ظرفیت ۱۲ هزار لیتر به مناطق عشایری استان ارسال می شود.
عباسیان عنوان کرد: تاکنون۹۰ درصد از عشایرنشینان کهگیلویه و بویراحمد به مناطق قشلاقی کوچ کرده اند.
وی درباره نحوه کوچ در کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۷۰درصد از عشایر استان ترجیح می دهند که سفر به مناطق قشلاقی را با خودرو انجام دهند.
کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲۲ هزار خانوار کوچرو و نیمه کوچرو است.
خانوارهای عشایری کهگیلویه و بویراحمد در مناطق گرمسیری جنوب استان در گچساران، کهگیلویه، جنوب چرام، لنده و جنوب و غرب بهمئی مستقر هستند.
۱۲ درصد از جمعیت استان ۷۲۶ هزارنفری کهگیلویه و بویراحمد را عشایر تشکیل می دهند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد