به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛حمیدسالخورده، درنشست منطقهای ستادپیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد افزود: ازمهمترین مسائل پیشرو، ایمنسازی، مقاومسازی وآزادسازی اراضی مجاور مسیر رودخانهها، تعیین و تکلیف حد بستر و حریم رودخانهها و مسیلها است که شرکت آب منطقهای باید با حساسیت بالا آن را انجام دهد و سایر دستگاهها نیز به این شرکت کمک دهند و تسهیلگر این موضوع مهم باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان افزود: ایجاد سامانه هوشمند مدیریت بحران با توجه به مسائل و بحرانهای مختلف اجتنابناپذیر و ضروری است.
سالخورده، با تقدیراز عوامل دستگاههای اجرایی و همکاری در زمان وقوع بحرانها بیان داشت: کمبود خودروهای عملیاتی و ماشینآلات خدماترسان و استهلاک ناوگان عملیاتی از جمله مشکلاتی است که باید نسبت به رفع آن تلاش کنیم.
وی افزود: کمبود نیروهای امدادی و درمانی که تاثیرگذار و تاثیرپذیر هستند نیز از دیگر مسائل عملیاتی دربحران هستندکه نیاز به برنامهریزی برای رفع این کمبودها احساس میشودو دستگاههای مرتبط باید راهکارهای مناسب خود را به ستاد ارائه دهند.
سالخورده، به اهمیت آموزش در بحران نیزاشاره داشته و افزود: در بحرانها و حوادث، زمان آزمون و خطا نداریم، دستگاههای اجرایی آموزشِ گروههای تخصصی عملیات واکنش سریع را جدی گرفته و آن را به طور ویژه انجام دهند.
همچنین در این نشست مدیران دستگاههای اجرایی استان کرمان به بیان دغدغهها و مسائل مربوطه پرداختندکه از جمله می توان به مسائل مربوط به ریزگردها، بحران آب شرب و کشاورزی، آلودگیهای شیمیایی اراضی و خاکی، برداشت بیرویه از معادن، اطفای حریق، ماشینآلات راهداریها، حمل و نقل سوخت، زیرساختهای مخابراتی و برق، اعتبارات بحران، ساخت و سازهای غیرمجازداخل حریم رودخانهها و مسیلها، ارزیابی و ایمنی نقاط بحرانساز ساخت و ساز حاشیه شهرها و ... اشاره کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد