به گزارش جام جم آنلاین ،بهنام نظری معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: اتباع بیگانه در کشور و استان مرکزی بر اساس دیدگاه محبتآمیز، رافت اسلامی و کمک به مظلوم از ۴۴ سال گذشته و حتی در زمان هشت سال دوران دفاع مقدس، پذیرفته شدند.
وی بیان کرد: در آن دوران، در استانهای شمال غرب، اردوگاهایی برای استقرار این افراد وجود داشت و دکترین و پروتکل کشور در راستای پذیرش اتباع بیگانه بر اساس رافت اسلامی همواره مد نظر بوده، البته در این زمینه یک سری ملاحظات وجود دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: اتباع بیگانه مجازی که در کشور حضور دارند باید برابر ضوابط موجود، خود را وفق دهند و در طرحهای آمایش شرکت کنند.
نظری عنوان کرد: بر اساس دستورالعملهای موجود همه اتباع خارجی که در استان مرکزی حضور دارند و مجاز شناخته شدهاند، دارای کارت هویتی هستند و در سه شهرستان اراک، ساوه و دلیجان استقرار دارند.
وی گفت: بر اساس دستورالعملهای موجود و قوانین داخلی، این افراد مکلف هستند در چارچوب قوانین موجود فعالیت کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: روی سخن قانون با افرادی است که به صورت غیرمجاز در کشور و استان مرکزی حضور دارند، لفظ غیرمجاز میتواند ملاحضات امنیتی، اجتماعی و بهداشتی را برای کشور به همراه داشته باشد.
نظری اظهار کرد: ورود اتباع بیگانه غیرمجاز از هر کشوری به استان مرکزی ممنوع است و با توجه به شرایط جدیدی که در کشور همسایه رخ داده، قوانین سخت گیرانهتری در خصوص اتباع غیرمجاز مد نظر قرار گرفته است و این مهم در نشستهای مختلف سه شهرستان اراک، ساوه و دلیجان، تاکید شده است.
وی گفت: برخورد با اتباع مجاز و شناسایی شده در کشور، مانند هموطنان ایرانی است اما ابتاع غیرمجاز باید ترد شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: کارفرمایان و پیمانکاران این استان باید توجه کنند که استفاده از اتباع خارجی غیرمجاز در واحدهای تجاری، صنفی، کارخانهجات و معادن ممنوع است و با متخلفان در این زمینه برخورد جدی صورت میگیرد.
حدود ۶۰ هزار اتباع بیگانه مجاز در سه شهرستان اراک، ساوه و دلیجان سکونت دارند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد