رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد:

حوزه حمل و نقل از مزیت‌های قطعی و تاریخی استان است

یزد- رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد، در نهمین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با تاکید بر اینکه حوزه حمل و نقل از مزیت‌های قطعی، حتمی و تاریخی استان یزد است، اظهار داشت: تاکنون آنچنان که باید به این حوزه توجه نشده و نیاز است ضمن تکمیل زنجیره آن، تبدیل به فرصتی طلایی برای پیشرفت هرچه بیشتر استان شود.
کد خبر: ۱۴۳۱۳۵۰

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مجید دهقانی‌زاده در این نشست حوزه حمل و نقل را از مزیت‌های قطعی، حتمی و تاریخی استان یزد دانست و گفت: در واقع یکی از پایه‌های اساسی شکل‌گیری کانون‌های جمعیتی همچون یزد، حوزه حمل و نقل است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، اظهار داشت: اگر بخواهیم بازرگانی به عنوان فعالیت پر رونق و از دیگر مزیت‌های استان تلقی شود باید حمل و نقل به مفهوم واقعی کارکرد خودش را داشته باشد.

به گفته دهقانی‌زاده، لازمه این مهم حفظ و تقویت حمل و نقل در استان بوده که باید هم‌زمان با تحولات روز، موضوعات این حوزه را پیشبرد.

وی با ابراز تاسف از اینکه آنچنان که باید و شاید در طی سال‌های گذشته به حوزه حمل و نقل استان توجه لازم نشده است، بیان داشت: ممکن است در آینده نه چندان دور بسیاری از ظرفیت‌های اساسی که می‌توانستیم در این حوزه داشته باشیم را از دست بدهیم.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه حمل و نقل  استان متاثر از حمل و نقل هوایی، جاده‌ای و ریلی است، تصریح کرد: می‌توانیم برای رشد و توسعه بیشتر استان در این حوزه به عنوان یک استان پس‌کرانه از ظرفیت ساحل نیز استفاده کنیم.

دهقانی‌زاده با بیان اینکه در برنامه تحولی یزدِ نوین موضوع حمل و نقل و انبارداری (لجستیک) استان پیش‌بینی شده است، افزود: این موضوع به صراحت و جدیت در دستور کار استان قرار گرفته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی و همکاری متقابل همه عناصر موثر در این حوزه بتوانیم این مزیت را تکمیل و تبدیل به فرصتی طلایی برای پیشرفت هرچه بیشتر استان یزد کنیم.

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد نیز در این نشست از مزیت‌های لجستیک هوشمند در استان سخن گفت و خواستار مطالعه کامل حوزه لجستیک استان با تاکید بر لجستیک هوشمند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها