جام جم آنلاین؛ وحید امیری، با اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری منطقه چالابه کرمانشاه، اظهار کرد: از آنجایی که چالابه منطقه تحت حفاظت محیط زیست است، تاکنون امکان اجرای پروژه های گردشگری در آن فراهم نشده است.
وی افزود: البته تاکنون سرمایه گذارانی برای اجرای پروژه های گردشگری در این منطقه پای کار آمدهاند، اما سرمایه گذارنی قوی نبودهاند که بتوانند براساس ضوابط محیط زیستی، پروژه مهمی را در آنجا اجرایی کنند.
معاون گردشگری کرمانشاه تصریح کرد: از آنجایی که چالابه منطقهای تاریخی و طبیعی است، لذا ما نیز با محیط زیست موافق هستیم که باید پروژه گردشگری که در این منطقه ایجاد می شود، مطابق با استانداردهای محیط زیستی باشد.
وی ادامه داد: براین اساس، به نظر می رسد که اجرای پروژهای همچون تله کابین به جای ساخت سازه های سنگین می تواند در این منطقه منطقیتر باشد، کما اینکه ما نیز به شهرداری کرمانشاه پیشنهاد دادیم که پروژه تله کابین خود را به جای تاق بستان در چالابه احداث کنند.
امیری با بیان اینکه در حال حاضر تعاملات خوبی بین میراث فرهنگی و محیط زیست برای تبدیل چالابه به قطب گردشگری وجود دارد، عنوان کرد: هم اکنون یک سرمایه گذار قدرتمند برای چالابه پای کار آمده که امیدواریم با تعامل و همکاری بین میراث فرهنگی و محیط زیست، بتوانیم پروژه های گردشگری را در چالابه ایجاد کنیم.
وی یادآور شد: اوایل امسال هم معاون اول رئیس جمهور طی ابلاغیهای به استان، بر لزوم همکاری میراث فرهنگی و محیط زیست برای واگذاری چالابه به سرمایه گذاران بخش خصوصی طبق ضوابط محیط زیستی تاکید کرده بود.
وی در ادامه گفت: علاوه بر چالابه، منطقه قراویز با حدود سه هزار راس آهو و نیز تالاب هشیلان به عنوان اتراقگاه پرندگان مهاجر از دیگر مناطق تحت حفاظت محیط زیست هستند که می توانیم با تعامل با این سازمان زمینه بازدید تورهای تخصصی گردشگری را از آنها فراهم کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد