رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد:

یزدِ نوین سندی امید بخش برای جامعه

یزد- رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان یزد در نشست کنترل و پایش محور بهداشت و درمان برنامه تحولی یزدِنوین که در سالن جلسات ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد برگزار شد، یزدِ نوین را سندی امید بخش برای جامعه و استان دانست و گفت: یزدِ نوین از نظر تأثیراتی که بر استان دارد یک هدف مقدس است.
کد خبر: ۱۴۳۵۵۰۷

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مجید دهقانی‌زاده در ابتدای این نشست با بیان اینکه یزدِ نوین از نظر تأثیراتی که بر استان دارد یک هدف مقدس است، اظهار داشت: در اسناد قدیم راهبردی، استان یزد برای تبدیل شدن به قطب فولاد تعریف شد و امروزه این راهبرد محقق شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با عنوان اینکه هر چه که نوشته شود می‌تواند در آینده محقق شود، افزود: افتخار می‌کنیم که یزد جهانی شده و این تلاشی است که از سوی گذشتگان صورت گرفته و امروزه از آن بهره‌برداری می‌کنیم.

دهقانی‌زاده با تاکید بر اینکه ما نیز باید کارهایی انجام دهیم تا آیندگان بتوانند بهره‌ببرند، گفت: یزدِ نوین آمد که ضمن از بین بردن نا امیدی‌ها، امید را به جامعه به ویژه در نسل جوان تزریق کند.

رییس سازمان مدیریت وبرنامه‌ریزی استان یزد، تصریح کرد: همه استان بسیج شده‌اند که سند تحولی یزدِ نوین خوب و مناسب به پیش برود.

دهقانی‌زاده با بیان اینکه برای تحقق محورهای سند تحولی یزدِ نوین همکاری‌های بین بخشی ضروری است، خاطرنشان کرد: این سند تحولی و این محور تنها به دانشگاه علوم پزشکی محدود نیست بلکه می‌بایست فراتر از آن مطرح و پیگیری شود. 

وی با تاکید بر اینکه سند یزد نوین متعلق به همه استان است و در همین راستا می‌بایست نقش کلیه ذینفعان و ذی‌نفوذان در این محور در نظر گرفته شود، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی استان نیز مکلفند حول محور بهداشت و درمان با مسئول پیگیری ویژه این محور همکاری کنند.

در ادامه این نشست احمد آخوندی دستیار ویژه استاندار یزد با ذکر نمونه‌هایی از تحقق پروژه‌های تحولی یزدِ نوین، گفت: در افق ۱۴۰۴ پروژه‌های بزرگی دیده شد که امروز محقق شده‌اند.

آخوندی افزود: شرکت هواپیمایی یزد ایر یکی از این پروژه‌هاست که بدون منابع مالی دولتی محقق شده و امروز مورد استفاده شهروندان قرار می‌گیرد.

 دستیار ویژه استاندار یزد، خاطر نشان کرد: در سایر محورها نیز روش‌های مختلف تأمین مالی باید مورد توجه قرار بگیرد تا بتوان با خلاقیت و درایت پروژه‌های یزدِ نوین را به پیش برد.

 اکرم فداکار مسئول مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان یزد نیز در این نشست به ماهیت پروژه‌های تحولی یزدِ نوین اشاره کرد و بیان داشت:  هرچند جنس پروژه‌های تحولی یزدِ نوین سخت و دشوار است اما دست یافتنی بوده و بنابر همین ضرورت مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان راه‌اندازی و این جلسات در حال برگزاری است.

فداکار با بیان اینکه عمده چالش موجود در محور بهداشت و درمان و سایر محورها تأمین مالی است، خاطر نشان کرد: در این راستا مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان برای آشنایی مدیران و مسئولان با شیوه‌های مختلف و نوین تأمین مالی، اقدام به برگزاری دو رویداد آموزشی کرده است.

جعفر رحمانی معاون آمار وبرنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد نیز با اشاره به وضعیت دانشگاه علوم پزشکی و نیاز به منابع مالی آن برای تحقق برنامه‌های عملیاتی محور بهداشت و درمان، گفت: برای تأمین مالی این پروژه‌ها نباید منتظر منابع دولتی ماند و باید به شیوه‌های مختلف رجوع و ابتکارات متفاوت را مورد توجه قرار داد.

سپس سید مهدی هاشمی باجگانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به پیوستگی پروژه‌های بهداشت و درمان به یکدیگر اشاره کرد و گفت: برخی پروژه‌ها پیش نیاز پروژه‌های دیگر هستند و تا محقق نشوند نمی‌توان انتظار پیشرفت در سایر پروژه‌ها را داشت.

هاشمی باجگانی ابراز امیدواری کرد با تحقق پروژه‌های پیش نیاز، پروژه‌های وابسته به آن‌ها نیز محقق شوند.

در این نشست همچنین حسن بلندیان مدیر عامل اندیشکده صفا و مسئول تیم کنترل و پایش سند تحولی یزدِ نوین به ارایه گزارشی پیرامون محور تحولی بهداشت و درمان پرداخت و گفت: ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی مردمان استان از اهداف بنیان این محور در برنامه تحولی یزدِ نوین است که باید مورد توجه قرار گیرد.

شایان ذکر است؛ محور تحولی بهداشت و درمان با ۱۸ پروژه و ۷۷ فعالیت از محورهای تحولی سند یزدِنوین در راستای ارتقای وضعیت بهداشت و سلامت در استان یزد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها