مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت تاکید کرد:

ترسیم نقشه راه خودرویی در اولویت‌ وزارت صمت

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت اعلام کرد: سیاست‌های کلی وزارت صمت به این صورت است که نقشه راهی برای شرکت‌ها وجود داشته باشد و شرکت‌ها سال به سال به دو ویژگی در محصولاتشان توجه داشته باشند یکی این که بنا بر مصوبه‌ دولت، به پشتوانه قانون ساماندهی خودرو میزان آلاینده‌ها و مصرف سوخت محصولات سالانه ۵ درصد کاهش یابد.
کد خبر: ۱۴۳۹۳۸۰
نویسنده وحیده حاجی محمدیاری

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: عبدالله توکلی در حاشیه بازدید از خطوط تولید شرکت تراکتورسازی ایران اظهار کرد: موضوع دوم میزان ارزبری است که در دستورالعمل جدید داخلی‌سازی ابلاغ شده هدفگذاری به این صورت تعیین شده که به طور متوسط میانگین ارزبری سالانه ۱۰ درصد کاهش پیدا کند.

وی با بیان این که در صنعت خودروی کشور میزان تولید خودروهای سواری با میزان خودروهای تجاری تناسب ندارد، بیان کرد: در حال حاضر بازار بکری در حوزه خودروهای تجاری وجود دارد که می‌تواند محرک توسعه صنعتی کشور باشد.

وی بیان کرد: اگر نیازی در بازاری وجود دارد باید در فضایی رقابتی بتوانیم به این نیازها پاسخ دهیم. بنابراین از تولیدکنندگان درخواست می‌شود با اتکا به زنجیره ارزش داخلی به صورت رقابت‌پذیر، محصولی را تولید کنند که به نیازهای بازار به درستی پاسخ دهد.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت اذعان کرد: از دید مصرف‌کنندگان مزیت‌های رقابتی که تولیدکنندگان داخلی دارند می‌توانند به نیازهای بازار داخل پاسخ مناسبی بدهند که در این زمینه نگرانی وجود ندارد چرا که این مزیت رقابتی به صورت طبیعی در تولیدکنندگان وجود دارد.

وی در خصوص موضوع واردات خودرو به کشور اعلام کرد: وزارت صمت به دنبال رقابتی‌ کردن بازار خودرو است که البته در حوزه واردات، ارتقای کیفیت محصولات و قیمت مناسب نیز مدنظر است در این زمینه دولت پیشنهاد واردات خودروهای نو را قبل از این‌که قانون ساماندهی ابلاغ شود ارائه کرده‌ است. بنابراین این اراده وجود دارد که واردات خودرو انجام شود و بازار به سمت رقابتی شدن سوق پیدا کند.

وی تاکید کرد: در چند سال گذشته واردات خودرو ممنوع بود ولی اکنون دوباره این اتفاق در حال انجام است.

توکلی اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار خودروی ثبت سفارش شده وجود دارد که در آینده نزدیک شاهد تنوع محصولات وارداتی خواهیم بود.

وی با اشاره به اهمیت رشد تولید و تحولات مثبتی که در عملکرد شرکت تراکتورسازی ایران رخ داده است، مطرح کرد: شرکت تراکتورسازی ایران ظرفیت‌های بسیار زیادی برای رشد تولید دارد.

وی در خاتمه اظهار کرد: شرکت تراکتورسازی ایران با توجه به زنجیره ارزش متمرکزی که در درون این مجموعه ایجاد کرده است می‌تواند یک پیام مهم به جامعه صنعتی کشور داشته باشد آن هم این که اگر زنجیره ارزش داخلی متمرکز و هزینه‌های لجستیک پایین و انسجام حاکمیتی درون شرکت برقرار باشد می‌توانیم شاهد اتفاقات خوب در درون مجموعه‌ها باشیم.

مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه خود به آذربایجان‌شرقی از چندین واحد قطعه‌سازی و خودروسازی بازدید کرد.

عبدالله توکلی امروز در جریان بازدید از شرکت‌های قطعه‌سازی و خودروسازی به بحث و تبادل نظر با فعالان این عرصه پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این واحدها قرار گرفت.

همچنین شرکت در جلسات فعالان صنعت قطعه‌سازی و خودروسازی و پیگیری موارد مطرح شده بخشی از سفر مدیر کل صنایع خودرویی وزارت صمت به استان بود.

حضور در برخی از شرکت‌های واقع در شهرک فناوری خودرو و بازدید از خطوط تولید شرکت تراکتورسازی ایران و خط مونتاژ کامیونت، بازدید از آهنگری تراکتورسازی، شرکت سیباموتور، شرکت آذهایتک و شرکت پولادیش و نهایتا افتتاح سومین نمایشگاه خودروهای سبک و سنگین ایران در تبریز، از جمله برنامه‌های مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت در سفر یک‌روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

سومین نمایشگاه خودروهای سبک و سنگین ایران در تبریز آغاز به کار کرد

سومین نمایشگاه خودروهای سبک و سنگین ایران در تبریز، با حضور عبدالله توکلی مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صمت، محمد کلامی معاون امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی و محمد جعفر عظمائی مدیرکل صمت آذربایجان شرقی آغاز به کرد.

این نمایشگاه از امروز در زمینه تولید انواع خودروهای سبک و سنگین، دیزلی، تجاری، خدمات سیار خودرویی، قطعات خودرو و صنایع وابسته آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه شرکت‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی، تهران، البرز، سمنان، شیراز، مرکزی و قزوین حضور دارند.

سومین نمایشگاه خودروهای سبک و سنگین ایران از روز ۱۲ تا ۱۵ دی از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در سالن‌های امیرکبیر و پروین اعتصامی در محل نمایشگاه بین‌المللی تبریز برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها